Fehérneműben hódította meg a havas hegyeket Abbey Clancy

Forrás: agentprovocateur.com -
fehérnemű Abbey Clancy hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns fehérneműkben pózolt a 29 éves modell az alpesi hegyek között.

Megfázni azért biztosan nem fog a modell, aki szülése után 3 hónappal már címlapon pózolt, a szexi képek ugyanis havas díszletek között készültek, és nem kint a hegyen. Ez persze mit sem von le abból a látványból, hogy a modell félmeztelenül, vagy aligruhában pózol a kamerának.

Forrás: agentprovocateur.com
Forrás: agentprovocateur.com

Még több képet itt találsz!

Hűha! Gigadekoltázzsal gálázott Christina Aguilerahttp://www.life.hu/trend/20151109-christina-aguilera-hatalmas-dekoltazzsal-jelent-meg-egy-dijatadon.htmlA rekordösszeggel járó tudományos díj, a Breakthrough átadóján jelent meg az énekesnő egy villantásveszélyes ruhában. Trend--Dögös szerkóban állt a pult mögé Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20151109-voksan-virag-dj-flower-hatalmas-mellekkel-allt-a-dj-pult-moge.htmlMély és nagyon mutatós dekoltázzsal csinálta a műsort az egykori playmate. TrendOrigoVálts alapozót télre! - Ezekre figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20151105-alapozovalasztas-teli-honapokra-larion-oscar-trukkjei.htmlNyáron barnább a bőrünk, többet vagyunk a napon; ilyenkor a légiesen könnyű, vizes bázisú alapozók a legnépszerűbbek. De télen mi a helyzet? Érdemes váltani, ha hidegebbre fordul az idő? Következzenek Larion Oscar sminkmester tippjei! TrendThinkstockTe jó ég! Virágok borítják Miley Cyrus tökéletes testéthttp://www.life.hu/trend/20151108-miley-cyrus-pink-viragos-ruhaja-az-vanguard-awards-dijatadon.htmlSehol egy szado-mazo vagy félpucér szett - Miley Cyrus ezúttal egy egészen más stílust helyezett előtérbe. Trend--Csipkében, nagy pocakkal gálázott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20151108-kim-kardashian-csipke-ruhaban-a-lacma-film-art-galan.htmlAz idei LACMA Film + Art Gála kétségkívül egyik legfeltűnőbb jelensége Kim Kardashian volt. Milyen meglepő... Trend--DIY blogger ajánlott arcpakolást: többeknek leégett a bőrehttp://www.life.hu/trend/20151107-diy-blogger-marie-lopez-ajanlott-csokolades-fahejas-arcpakolast-tobbeknek-leegett-a-bore.htmlMarie Lopez francia diy blogger, 2 millió követővel. Ezután a lépés után azonban biztosan megcsappan majd a követő tábora.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.