A 33 éves Cheryl Blythe minden nap hamburgert, húst és chipset vacsorázott, amikor az orvosai megmondták neki: ha így folytatja, meg fog halni.

A korábban 153 kilós nő a halálba ette volna magát egészségtelen ételekkel, ha orvosa diagnózisa meg nem rémiszti. Azután ugyanis drasztikus diétába kezdett, és másfél év alatt 90 kilót fogyott.

Forrás: www.slimmingworld.co.uk

A fiatal nő szülése után kezdett hízni: annyira magányosnak érezte magát, hogy az evésbe menekült. A legegészségtelenebb ételeket tömte magába, így hamarosan a tipikus betegtségek is kialakultak nála: hátfájás, légzési nehézségek. „Egy szép napot terveztünk, kirándulni mentünk, de a súlyom az egészet elrontotta. A hátam elképesztően fájt, és állandóan meg kellett állnom séta közben, mert nem kaptam levegőt. Amikor pedig beültünk valahová, azt éreztem, mindenki engem bámul, mert némelyik szék annyira apró volt, hogy alig fértem el benne.”

A nő orvosa kijelentette, ha nem hagy fel életmódjával 45 éves korára tolószékbe kerül, de akár meg is halhat. A gyomorszűkítő műtétet is felajánlotta neki, de Cheryl ekkor már nagyon eltökélt volt, saját erejéből akart lefogyni. Az életmódváltásnak meg is lett az eredménye, másfél év alatt 90 kilót adott le, és elképesztően jól néz ki. Még több képet itt találsz róla!