Cathriona White édesanyja, Brigid Sweetman őszintén beszélt a pillanatról, amikor megtudta, hogy öngyilkos lett a lánya, és mesélt a sajtó által sokat vitatott kapcsolatukról.

Brigid Sweetmant elmondása szerint teljesen lesokkolta a hír, amikor tudomására jutott, hogy lánya, Cathriona White önkezével végett vetett életének. 

Forrás: Northfoto

Amikor hallottam, nem tudtam elhinni, hogy ilyen módon halt meg. Cathriona kis súllyal született, és nagyon keményen kellett küzdenie az életéért, és nekünk is keményen kellett küzdenünk azért, hogy életben maradjon – magyarázta az 55 éves asszony a People magazinnak adott interjújában. Sweetmant sokan támadták egy, a lánya halála előtt küldött üzenet miatt, amelyben állítólag „hibának" nevezte Cathrionát. Az édesanyja azonban tagadta, hogy ilyesmi állt volna az sms-ben. Igen, volt egy veszekedésünk. De melyik családban nincs olykor-olykor?

Jim Carrey exbarátnőjének holttestére szeptemberben találtak rá Los Angeles-i otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint valószínűleg gyógyszerekkel vetett életének nem sokkal azután, hogy szakított vele a hollywoodi színész.