Itt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövést

Forrás: boredpanda.com -
hajlenövés csillámpor haj ízléstelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Téged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral!

Még ki sem hevertük a felcsatolható férfikonty okozta sokkot, máris itt az újabb őrület. Az Instagramon a "szakértők" arra bíztatják a hajfestés kedvelőit, hogy a lenőtt hajjal ne forduljanak egyből fodrászhoz, hanem csak csillámporozzák be jó vastagon a lenőtt részt, és máris meg van oldva a dolog. Szerintünk ez cseppet sem esztétikus megoldása a hajlenövésnek, maximum egy szilveszteri buliban működhet.

Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway sminket! TrendAFPHoppá! Mihalik Enikő beterpesztett – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-dogos-dresszben-terpesztett.htmlA gyönyörű magyar modell szuperszexi képekkel örvendeztette meg rajongóit az Instagramon.TrendOrigoIlyen mély dekoltázst még soha nem láttunk! Selena Gomez kipakolta a cickóit!http://www.life.hu/trend/20151111-selena-gomez-kirakta-a-cicijet-a-victorias-secret-divatbemutaton.htmlAz énekesnő nagyon odatette magát az év legnagyobb divateseményén. Trend--Merész! Meztelenül pózolt a Victoria's Secret színfalai mögött Elsa Hoskhttp://www.life.hu/trend/20151111-elsa-hosk-a-victorias-secret-modellje-meztelenul-pozolt-a-divatshow-szinfalai-mogott.htmlA svéd származású modellt egy szál semmiben fényképezték le a nagyszabású divatshow kulisszái mögött. Trend--Mihalik Enikő félmeztelenül napoztatja cicijeit a Karib-tengerenhttp://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-felmeztelenul-napoztatja-cicijeit-a-karib-tengeren.htmlA szépséges magyar modell a Victoria's Secret show helyett egy barátnőjével élvezi vakációját egy egzotikus szigeten. Trend--Katy Perry újragondolta a mikulásszerkóthttp://www.life.hu/trend/20151111-katy-perry-enekesno-ujragondolta-a-karacsonyi-es-unnepi-ruha-osszeallitasokat.htmlFelejtsd el a ciki karácsonyi pulóvereket és a jól bevált télapójelmezre hajazó öltözékeket: az énekesnő egy ismert ruhamárka kampányában mutatja meg, mit viselj az ünnepek alatt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.