Milliós luxusajándékokkal halmozzák el rajongóik a Twitter-sztár nővéreket

Forrás:<br/>Twitter/robcooper -
Twitter luxus rajongó követő meglepetés férfi ajándék drága nővér sztár testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lucy, Stacie és Sophie semmi mást nem csinálnak, csak szép képeket csinálnak magukról, cserébe pedig rengeteg drága holmival lepik meg őket férfirajongóik. A három nővér szerint nincs semmi rossz abban, hogy karácsonyi kívánságlistán keresztül tudatják követőikkel, mire van még szükségük.

Nagyjából 33 millió forintnak megfelelő összegű ajándékokkal halmozták el rajongóik a három nővért, Lucyt, Stacie-t és Sophie-t, akik igazi Twitter-sztárrá nőtték magukat az évek során – hála annak a számtalan szelfinek, amelyet közzé tesznek magukról közösségi oldalukon.

Forrás:
Twitter/robcooper

A St. Albansben élő testvérek elmondásuk szerint legtöbbször ismeretlen férfiaktól kapnak több százezres értékű meglepetéseket, mint például méregdrága dizájnertáskákat, cipőket, technikai kütyüket, kozmetikumokat és virágokat.

A lányok, akik egy haj- és szépségszalont irányítanak St. Albansben, lájkok helyett azokat a dolgokat várják követőiktől, amelyeknek listáját közzétették közösségi oldalukon: ezen csupa olyan luxusholmi szerepel, amellyel rajongóik kifejezhetik szeretetüket irántuk.

Forrás:
Twitter/robcooper

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.