Lucy, Stacie és Sophie semmi mást nem csinálnak, csak szép képeket csinálnak magukról, cserébe pedig rengeteg drága holmival lepik meg őket férfirajongóik. A három nővér szerint nincs semmi rossz abban, hogy karácsonyi kívánságlistán keresztül tudatják követőikkel, mire van még szükségük.

Nagyjából 33 millió forintnak megfelelő összegű ajándékokkal halmozták el rajongóik a három nővért, Lucyt, Stacie-t és Sophie-t, akik igazi Twitter-sztárrá nőtték magukat az évek során – hála annak a számtalan szelfinek, amelyet közzé tesznek magukról közösségi oldalukon.

Forrás: 
Twitter/robcooper

A St. Albansben élő testvérek elmondásuk szerint legtöbbször ismeretlen férfiaktól kapnak több százezres értékű meglepetéseket, mint például méregdrága dizájnertáskákat, cipőket, technikai kütyüket, kozmetikumokat és virágokat.

A lányok, akik egy haj- és szépségszalont irányítanak St. Albansben, lájkok helyett azokat a dolgokat várják követőiktől, amelyeknek listáját közzétették közösségi oldalukon: ezen csupa olyan luxusholmi szerepel, amellyel rajongóik kifejezhetik szeretetüket irántuk. 

Forrás: 
Twitter/robcooper

Ez aligha olyan, mintha árulnánk a testünket. Mi szívességet teszünk ezeknek a férfiaknak.Szeretik a képeinket, és mindig mondják, milyen jó minket nézni. Ártatlan módon tesszük derűsebbé a napjukat" – magyarázta a Daily Mailnek a 26 éves, egygyerekes Lucy, aki szerint soha nem találkoztak ezekkel a férfiakkal, és semmilyen szexuális kapcsolat nem áll fenn velük – eltekintve néhány flörtölős telefonhívástól.