Megszületett Oláh Gergő harmadik gyermeke

X-Faktor terhesség szülés vajúdás Oláh Gergő RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes éppen lejött Miskolcon a színpadról, amikor megtudta: felesége vajúdni kezdett.

Amint Oláh Gergő megtudta a Somnakaj romamusical előadása után, hogy harmadik gyermeke hamarosan megszületik, rögtön Budapest felé vette az irányt, hogy felesége, Niki mellett lehessen.

Forrás: Facebook/Oláh Gergő

Gergő elmondta, kisfia három kilóval és 55 centiméterrel jött a világra, a baba és a mama is jól vannak. Hamarosan pedig részelteket is mesél a Life.hu-nak kisfia születéséről.

A családon belüli erőszak nem magánügy - Life.hu a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151120-life-hu-a-nane-egyesulettel-a-nok-es-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA nők ellen világszerte követnek el nemi erőszakot, családon belüli erőszakot és az erőszak egyéb formáit. Ha csak a hazai statisztikákat nézzük, a számok már akkor is sokkolóak és elszomorítóak. Miért félünk megszólalni? Miért nem kérünk segítséget? CsaládThinkstockRoberto konyhája: Banános sajttorta chiamaggalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-rostas-robert-a-life-hu-sefje-bananos-sajttortat-keszit.htmlRoberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült – ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! Család--A nők elleni erőszak fajtáihttp://www.life.hu/csalad/20151120-nane-a-nok-elleni-eroszak-fajtai.htmlNők elleni erőszaknak nevezünk minden olyan erőszakot, amely a nemi hovatartozása miatt történhet és történik meg valakivel. Az alábbiakban partnerkapcsolati erőszak legjellegzetesebb példáit soroljuk fel. CsaládThinkstockMark Zuckerberg gyesre megy - Elhagyja egy időre a Facebookot http://www.life.hu/csalad/20151123-mark-zuckerberg.htmlA leendő apuka úgy érzi, kislánya születése után több időt szeretne a családjával tölteni, így elhagyja a vezérigazgatói széket - persze nem örökre. CsaládOrigoRoberto konyhája - Zöldborsókrémleves rokforthabbalhttp://www.life.hu/csalad/20151121-rostas-robert-a-life-hu-sefje-zoldborsokremlevest-keszit.htmlEzen a héten, csütörtökön készítettem el szerintem sokszázadszor ezt a levest, Gabi és Borsó barátnőm kérésére. Ők állandó vendégeim a kávézóban, és már az előző héten lefixáltuk, hogy mikor és hogyan lesz a nagy nap. Elsőként érkeztek délben, hatalmas adagot kaptak, és a végén Gabi odaszólt: ''Robikám, ezt a levest csinálhatnád mindennap!',' és jó nagyot nevettünk. Család--Pásztor Anna a babavárásra is tréningezte Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20151121-sztarban-sztar-pasztor-anna-es-csobot-adel-egyutt-lepnek-fel.htmlVasárnap együtt lép a Sztárban Sztár színpadára a terhessége végén járó Pásztor Anna és a fiatal kismama, Csobot Adél. A két énekesnő között természetesen szóba került a babavárás is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.