Ennél jobban nem is indíthatta volna a reggelt Sarka Kata. Lelkes férfirajongóinak biztosan kocsányon lógnak most a szemei.

Igencsak durván dögös fényképet tett közzé magáról Sarka Kata. Hasa még mindig extra lapos és kockás, de valószínűleg ezt mindenki csak másodjára veszi észre a fotón, hiszen olyan dekoltázzsal tereli el a figyelmünket minden másról, hogy csak pislogni tudunk.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Mint ahogyan a követői is, akiknek egy része teljesen elájult Kata bájaitól, de voltak, akik pikírt megjegyzéseket tettek a Facebookon Hajdú Péter feleségére. 

"Én is két gyerekes anyuka vagyok. Sokat vagyok velük és sokszor egy hajmosásra is alig van időm. Tehát aláírom hogy szép vagy és csinos, de a képek mindig CSAK erről szólnak. Mivel Te Anyuka is vagy szeretnénk olyan kepet is látni, hogy vacsorát vagy ebédet főzöl vagy tanulsz Noncsival" - írta egy kommentelő, amot Kata sem hagyott szó nélkül: "Főzni tudok, de nem csinálom, egyrészt mert fantasztikus éttermünk van a szomszédban, másrészt, meg nincs időm rá! Ennyi. Ha pedig amit dolgozom, az csak pózolás, akkor megnyugtatlak, azt jól megfizetik!"