Bencsik Tamara smink nélkül is elég jó nő - Fotó!

fotó smink énekesnő Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, akit nemrég jegyzett el szerelme, nem riad vissza attól, hogy smink nélkül mutassa meg magát a követőinek. A Németországban élő sztár ugyanis tudja: így is csodásan néz ki. 

Tamara mondhatni baráti viszonyt ápol rajongóival, és nem telik el olyan nap, hogy ne tenne közzé magáról egy-egy dögös fotót. Így tett most is, azzal a különbséggel, hogy minden sminket lemosott az arcáról. Az énekesnő így is elképesztően gyönyörű!

Forrás: Facebook/ Bencsik Tamara
Van fölös 16 milliód? Akkor tiéd lehet a világ legdrágább táskájahttp://www.life.hu/trend/20151126-a-vilag-legdragabb-taskaja-louis-vuitton-es-16-millio-forintba-kerul.htmlA Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.TrendOrigoÍgy festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigoArckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Hoppá! Hódi Pamela tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20151125-hodi-pamela-tetovaltatott.htmlHűha, Hódi Pamelának izgalmas programja volt tegnap. Egy tetoválóművész székéből posztolt magáról fotót.Trend--Ilyen, amikor Cindy Crawford mérgeshttp://www.life.hu/trend/20151124-cindy-crawford-szupermodell-merges-kepet-posztolt-magarol.htmlA szupermodellre szinte rá sem lehet ismerni a képmegosztó oldalára feltöltött fotóján. TrendOrigoMerészen kivágott ruhában premierezett Jada Pinkett Smithhttp://www.life.hu/trend/20151124-jada-pinkett-smith-mereszen-kivagott-ruhaban-jelent-meg-egy-filmpremieren.htmlMindössze néhány csillogó szál takarta el Will Smith feleségének testét egy Los Angeles-i filmpremieren. Túlzás vagy dívás? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.