Aki Ördög Nóra ruhakölteményei miatt nézné A Kockát - bizonyára csalódott. Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág, kizárólag ebben az összeállításban láthatják a nézők a műsorvezetőt a gameshow-ban. 

 "A külföldi évadokban is koncepció, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Mindössze annyi történt, hogy eleinte szürke inget viselt hozzá, ma pedig már fehéret. Ördög Nóri szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy semleges legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához"tudta meg a Bors a TV2 stylistjától, Holdampf Lindától.

A Kocka, Ördög NóraForrás: TV2

"A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, mivel azoknak a játék­ban nagyon hangsúlyos szere­pe van. A fekete sem jöhetett számításba, mert sötét háttér előtt áll Nóri, így maradt va­riációs lehetőségnek a fehér, a szürke és a fémes színek. Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg, a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága. Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Nóri számára, és azt is elárulhatom, hogy A Kocka utolsó adásaiban lesz egy kis meglepetés. Mind Nóri megjelenését, mind a játékot tekintve" – tette hozzá

A napilap kereste a műsorvezetőt kerestük, de Nóra nem kívánt nyilatkozni arról, hogy érzi magát az összeállí­tásban.