Az ünnepek közeledtével egyre több sztár voksol a ragyogásra; ez a héten különösen jól sikerült mindenkinek. De persze az utóbbi pár nap sem múlhatott el kínos szettek nélkül - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Sokkhatás

Miley Cyrus mindig tudja, mivel döbbentse meg az embert: legutóbb ugyan összeszedtük a legkínosabb szereléseit, de ez a fehér összeállítás és a frizura simán felkerülhetne még a listára. Emma Mylesnak pedig szólhatna valaki, hogy ugyan a colour blocking most nem kifejezetten divatos, de a fekete szandál és harisnya szó szerint agyonnyomja ezt az "akár jó is lehetne" összeállítást...

Emma Myles, Miley CyrusForrás: AFP

Ragyogj!

Eljött a flitterek, csillámok hava! Kristen Stewart szettje kétségkívül a hét egyik legkülönlegesebbje volt, Amal Clooney stílusosan, nagyvilági nőhöz illően oldotta meg a csillogást, de Sofia Coppola sem hibázott. 

Amal Clooney, Sofia Coppola, Kristen StewartForrás: AFP, Northfoto

Színmámorban

Szerencsére a színek sem hiányoztak a heti palettáról: imádtuk a csodaszép Freida Pinto pasztelles szettjét, és bár Helen Mirren is a színesre voksolt, ő annyira nem győzött meg bennünket. 

Freida Pinto, Helen MirrenForrás: AFP

Valami más

Lupita Nyong'o a legújabb Star Wars-film premierjére érkezett a szokásától abszolút eltérő fekete szettben, és meg kell hagyni, a különleges sminkkel együtt remekül állt neki ez a szín. De Toni Collette színésznő volt a hét legkellemesebb csalódása: a smaragdzöld Dion Lee ruha szabása, színe, kialakítása mesés volt!

Lupita Nyong'o, Toni ColletteForrás: AFP