Toni Collette fashion week Miley Cyrus szépség stílus Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek közeledtével egyre több sztár voksol a ragyogásra; ez a héten különösen jól sikerült mindenkinek. De persze az utóbbi pár nap sem múlhatott el kínos szettek nélkül - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Sokkhatás

Miley Cyrus mindig tudja, mivel döbbentse meg az embert: legutóbb ugyan összeszedtük a legkínosabb szereléseit, de ez a fehér összeállítás és a frizura simán felkerülhetne még a listára. Emma Mylesnak pedig szólhatna valaki, hogy ugyan a colour blocking most nem kifejezetten divatos, de a fekete szandál és harisnya szó szerint agyonnyomja ezt az "akár jó is lehetne" összeállítást...

Emma Myles, Miley Cyrus Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Ragyogj!

Eljött a flitterek, csillámok hava! Kristen Stewart szettje kétségkívül a hét egyik legkülönlegesebbje volt, Amal Clooney stílusosan, nagyvilági nőhöz illően oldotta meg a csillogást, de Sofia Coppola sem hibázott.

Amal Clooney, Sofia Coppola, Kristen Stewart Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a legszebb?

Színmámorban

Szerencsére a színek sem hiányoztak a heti palettáról: imádtuk a csodaszép Freida Pinto pasztelles szettjét, és bár Helen Mirren is a színesre voksolt, ő annyira nem győzött meg bennünket.

Freida Pinto, Helen Mirren Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Valami más

Lupita Nyong'o a legújabb Star Wars-film premierjére érkezett a szokásától abszolút eltérő fekete szettben, és meg kell hagyni, a különleges sminkkel együtt remekül állt neki ez a szín. De Toni Collette színésznő volt a hét legkellemesebb csalódása: a smaragdzöld Dion Lee ruha szabása, színe, kialakítása mesés volt!

Lupita Nyong'o, Toni Collette Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Már most belezúgtunk 2016 trendszíneibe - így viseld a rózsakvarcot és a derűs kéket!http://www.life.hu/trend/20151203-2016-pantone-szerint-az-ev-trendszinei-a-derus-kek-es-a-rozsakvarc-igy-viseld.htmlMint minden évben, idén is december legelején jelentette be a Pantone intézet a jövő év trendszínét, ám rendhagyó módon ezúttal egy helyett kettőre esett a választás: a nyertes a rózsakvarc és a derűs kék lett. Már most alig várjuk, hogy ilyen holmikba bújhassunk jövő tavasszal, ám ha divatozni szeretnél, a téli szettjeidet is feldobhatod 2016 legmenőbb árnyalataival! Trend--A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!http://www.life.hu/trend/20151125-a-piros-ruzs-maga-a-tokely-kinek-milyen-arnyalatot-erdemes-hasznalnia-larion-oscar-tippjei.htmlNem csak idén télen divat a piros rúzs: ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban. TrendThinkstockArckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--23 éves lett a botrányhercegnő - Íme 10 szett, amivel kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20151122-miley-cyrus-23-eves-lett-szettek-amik-nagyon-botranyosra-sikeredtek.htmlSzende tinisztárként indult Miley karrierje. 2 éve, a Wrecking Ball című klipjében meztelenül hintázott egy ágyúgolyón, akkor azt hittük, ennél durvábbra már nem vállalkozik. Tévedtünk. Az utóbbi években rendre sokkolt bennünket a vörös szőnyeges megjelenéseivel és fellépőruháival, ezeket össze is szedtük 23. születésnapja alkalmából. TrendAFPApró legyen, vagy méretes? Téli táskakörképhttp://www.life.hu/trend/20151124-teli-taskakorkep-oldaltaskak-elegans-darabok.htmlHa elegáns helyre indulsz, próbálj minél kisebb darabokat választani, a hétköznapokban azonban nagyon praktikus egy kisebb oldaltáska vagy egy méretes, mindent bele darab. Mutatjuk is, idén mikből érdemes válogatni! Trend--Beckhamné szmokigban hódított - emlékezetes szettek az idei British Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20151124-victoria-beckham-es-mas-sztarok-a-british-fashion-awards-galan.htmlTavaly egyszerűen imádtuk a focistafeleség oversize szettjét ugyanezen a rendezvényen, és épp egy éve mutatta be Rihanna, hogy fest egy hatalmas zakóban a vörös szőnyegen. Most lássuk, idén ki mivel hódított a British Fashion Awardson! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.