Te is azt gondolod, hogy a karácsonynak nem kell feltétlenül a méregdrága ajándékokról és luxusmeglepetésekről szólnia? Nos, igen, a karácsony a szeretet ünnepe – nem az ajándék mérete, netán ára, hanem a szándék a fontos. 

Szeretetedet olyan praktikus apróságokkal is kifejezheted, amelyeket rokonaid, barátaid egyébként is használnak és rendszeresen megvásárolnak a mindennapokban. Így nemcsak valóban hasznos ajándékot tudsz majd adni, de még pénzt is megspórolsz nekik. 

Csokoládé

Kell ezen bármit magyarázni? A csokit szinte mindenki szereti, és ha szeretted éppen nem fogyókúrázik, biztosra veheted hogy már karácsony másnapján üres lesz az egész doboz! Összeválogattuk a mi kedvenceinket. 

1. Merci desszert, Asia Center 1500 forint  2. Lindor praliné, Asia Center 1300 forint  3. Chili tábla csokoládé, Asia Center 480 forint 4. Bendicks Chocolate Mint Crisps étcsokoládé korong, Tesco 1099 forint 5. ChocoMe Raffinée málna, chocome.hu 1890 forint

Kávé

Sok embernek a reggeli kávézás egy életmentő, elmaradhatatlan rituálé. Ha így van ezzel az ismerősöd, barátod is, akkor mindennél jobban fog örülni egy csomag finom kávénak. Csak azt érdemes kipuhatolnod, melyik is a kedvence. 

1. Illy sötét pörkölésű filteres kávé, espressoshop.hu 1200 forint 2. Dallmayr prodomo őrölt kávé, Dallmayrshop.hu 2589 forint 3. Eduscho kávé 250 gr, Asia Center 430 forint 3. Beanies vaníliaízű őrölt pörkölt kávé, Tesco 1399 forint 5. Pellini dupla csomagolású kávé, Asia Center 1700 forint

Tea

Egy finom forró tea a zimankós téli éjszakákon? Ennek senki nem fog tudni ellenállni! Keress egy igazán különleges teakeveréket, és lepd meg vele azt, akit igazán szeretsz.

1. Tea Time Teaház Kékszőlő tea, Rossmann 649 forint 2. Basilur Festival Collection Tea House barackos ízesítésű fekete teakeverék, Tesco 3499 forint 3. Organic Earl Grey Tea, mightyleaf.hu 3500 forint 4. Rooibos karamell tea, Dallmayrshop.hu 852 forint 5. Twinings fekete filteres tea, Asia Center 1600 forint

Támogatott tartalom