Filléres karácsonyi ajándékok, amiknek mindenki örülni fog

karácsony meglepetés csokoládé ajándék ünnep tea kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is azt gondolod, hogy a karácsonynak nem kell feltétlenül a méregdrága ajándékokról és luxusmeglepetésekről szólnia? Nos, igen, a karácsony a szeretet ünnepe – nem az ajándék mérete, netán ára, hanem a szándék a fontos. 

Szeretetedet olyan praktikus apróságokkal is kifejezheted, amelyeket rokonaid, barátaid egyébként is használnak és rendszeresen megvásárolnak a mindennapokban. Így nemcsak valóban hasznos ajándékot tudsz majd adni, de még pénzt is megspórolsz nekik.

Csokoládé

Kell ezen bármit magyarázni? A csokit szinte mindenki szereti, és ha szeretted éppen nem fogyókúrázik, biztosra veheted hogy már karácsony másnapján üres lesz az egész doboz! Összeválogattuk a mi kedvenceinket.

1. Merci desszert, Asia Center 1500 forint 2. Lindor praliné, Asia Center 1300 forint 3. Chili tábla csokoládé, Asia Center 480 forint 4. Bendicks Chocolate Mint Crisps étcsokoládé korong, Tesco 1099 forint 5. ChocoMe Raffinée málna, chocome.hu 1890 forint

Kávé

Sok embernek a reggeli kávézás egy életmentő, elmaradhatatlan rituálé. Ha így van ezzel az ismerősöd, barátod is, akkor mindennél jobban fog örülni egy csomag finom kávénak. Csak azt érdemes kipuhatolnod, melyik is a kedvence.

1. Illy sötét pörkölésű filteres kávé, espressoshop.hu 1200 forint 2. Dallmayr prodomo őrölt kávé, Dallmayrshop.hu 2589 forint 3. Eduscho kávé 250 gr, Asia Center 430 forint 3. Beanies vaníliaízű őrölt pörkölt kávé, Tesco 1399 forint 5. Pellini dupla csomagolású kávé, Asia Center 1700 forint

Tea

Egy finom forró tea a zimankós téli éjszakákon? Ennek senki nem fog tudni ellenállni! Keress egy igazán különleges teakeveréket, és lepd meg vele azt, akit igazán szeretsz.

1. Tea Time Teaház Kékszőlő tea, Rossmann 649 forint 2. Basilur Festival Collection Tea House barackos ízesítésű fekete teakeverék, Tesco 3499 forint 3. Organic Earl Grey Tea, mightyleaf.hu 3500 forint 4. Rooibos karamell tea, Dallmayrshop.hu 852 forint 5. Twinings fekete filteres tea, Asia Center 1600 forint

Támogatott tartalom

Tápláló, egészséges és finom - Íme a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, de mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--A dadus-gate: Férj a dadával, a család romokbanhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sztarok-akik-elhagytak-feleseguket-2015-ben-a-dadusert.htmlHiába gyönyörűek, sikeresek és gazdagok, hiába irígykedik rájuk több millió nő a világon, valaki őket is unja. Hogy kik ők? Olyan befutott hollywoodi sztárok, és emellett gondoskodó családanyák akiknek életük egy ponton összekapcsolódott: párjuk mindannyiójukat megcsalta a gyerekek dadájával. Család--Volt, nincs - Felelőtlen lottónyertesek történeteihttp://www.life.hu/csalad/20151202-lottonyeremenyek-melyeket-nehany-even-belul-elherdaltak.htmlA könnyen jött pénz könnyen is megy - tudják ezt jól azok az egykori lottómilliomosok, akiknek nyereményük átvétele után nemcsak a költekezési vággyal, hanem a kapzsi rokonok hadával is fel kellett venniük a harcot. Természetesen vannak olyanok, akik az ölükbe hullott vagyonból meg tudták valósítani álmaikat, de bőven akadnak olyanok is, akik bizony nem tudtak bánni a milliókkal. Család--Egy dzsihádistának is van édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151126-isis-iszlam-allam-edesanyak-elvesztett-gyermekek-tortenetei.htmlÉdesanyák, akiknek fiai rossz útra tértek. Édesanyák, akiknek fiai a világ egyik legkegyetlenebb terrorszervezetéhez csatlakoztak. Édesanyák, akik most csak egymásra számíthatnak, és akik azért küzdenek, hogy más családokkal ne történhessen meg az a felfoghatatlan tragédia, amit nekik át kellett élni. Megrázó sorok következnek. CsaládAFP2015 legemlékezetesebb sztárházasságaihttp://www.life.hu/csalad/20151127-sztarhazassagok-2015-ben.htmlAhogy szépen lassan közeledünk az év vége felé, ideje számot vetni és feleleveníteni a mögöttünk hagyott hónapokat. A következő hetekben visszaemlékezünk majd azokra a nagyobb családi eseményekre, amelyek 2015-ben történtek a hírességek életében. Most következzenek az idei év legemlékezetesebb sztárházasságai! Család--Karácsonyi sütemények a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20151124-edessegek-a-vilag-korul-az-unnepekre.htmlSzenteste minden család asztalán a legfinomabb hagyományos karácsonyi édességek, sütemények sorakoznak. Vannak, akiknél a bejgli a kedvenc, mások a hókiflire esküsznek – a jól bevált menü pedig minden évben csak ismétli és ismétli önmagát. De mi lenne, ha idén valami különleges, valami egzotikus finomság lenne a karácsonyi vacsora fénypontja?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.