zsírleszívás zsírödéma gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor 150 kilós nőnek, Faye Rodgers-Harrisnek 64 kilót sikerült fogynia a gyomorszűkítő műtét után. Lábát azonban csak zsírleszívással lehetett helyrehozni.

Hiába fogyott 64 kilót a 40 éves brit nő, a lábáról semennyi zsír nem tűnt el. „A lábaim nagyok voltak és dörzsölték egymást, a combom rálógott a térdemre, ami miatt rosszul érzetem magam, ráadásul gyakran fájdalmas bevérzések is voltak rajta.” – emlékezett vissza Faye, akiről később kiderült, hogy zsírödémában szenved, ami a zsírsejtek kóros felhalmozódását jelenti.

A kép illusztráció Forrás: AFP

Ettől lettek abnormálisan nagyon a nő lábai, aki elképesztő kínokat élt át, amíg a 12 liter zsírt leszívták a lábaiból. A műtétet azonban cseppet sem bánja, állítása szerint ezzel végre teljes életet élhet. Hogy milyen volt, és milyen lett a nő lába, itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.