Gyorsan szépet, elegánsat, egyszerűt; ez a manikűr mindezt egyesíti, ugyanis pillanatok alatt készen van, mégis tökéletes az ünnepi megjelenéshez. 

Amire szükséged lesz:

alaplakk, egy ragyogó, színes körömlakk, körömdíszítő kövecskék, fedőlakk, rózsafa pálcika. Válassz egy szép színt, ami az alapja lesz a manikűrnek. Érdemes ilyenkor a ragyogóbb színeket részesíteni előnyben, hiszen karácsonykor nyugodtan bele lehet csempészni a megjelenésünkbe egy kis csillogást.

Forrás: Esztergályos Viktória

Így készítsd el:

A sorrend a szokásos: alaplakk, majd jöhet két réteg színes lakk. Viszont most, amint felkented a második réteget, egyszerre elkezdheted a díszítést.

Egy rózsafa pálcika segítségével a gyűrűsujjra háromszög alakban illesztgesd a körömdíszítő köveket, ami a karácsonyfa alakját szimbolizálja.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezek után nincs más hátra, mint felkenni a fedőlakkot, ami ebben az esetben nem csupán fényt ad, és tartóssá teszi a lakkozást, hanem a köveket is biztosabban rögzíti.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ilyen egyszerűen el is készült ez a bájos, de egyben elegáns manikűr. Kellemes karácsonyi készülődést, és békés, boldog ünnepeket kívánok!