50 év után bezárja kapuit Manhattan egyik legismertebb ruhaboltja. Patricia Field szerint már túl fáradt ahhoz, hogy kezében tartsa a működését.

Szomorú hírünk van minden divat- valamint Szex és New York-rajongónak: a 74 éves Patricia Field, a sorozat világhírű jelmeztervezője a minap bejelentette, hogy bezárja világszinten is híres és elismert ruhaüzletét. 

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Janette Pellegrini

Tudom, hogy szomorúak lesznek az ügyfeleim, mert amikor jönnek, elmondják, hogy nincs még a világon még egy ilyen bolt. De nekem figyelnem kell az egészségemre és magamra is - mondta el a 74 éves Patricia a New York Daily Newsnak. Az Emmy-díjjal is jutalmazott stylist 1966-ban nyitotta meg ezt az üzletét West Village-ben, ahonnan 5 évvel később elköltözött, 2012-ben pedig a Bowery-n nyitotta meg újra kapuit.

Patricia, aki olyan filmek jelmezeiért felelt, mint Az ördög Pradát visel vagy az Egy boltkóros naplója, a lapnak hozzátette: már nem bírja erővel a több száz négyzetméteres üzlet irányítását. Emellett pedig szeretne kicsit nagyobb társasági életet élni, és naponta úszni járni.