Már 2015-ben is jó pár sztárbaba látta meg a napvilágot, azonban még 2016-ra is tartogatnak néhány meglepetést a celebanyukák. Lássuk hát, kik azok a híres családok, akikről idén tudtuk meg, hogy gyermeket várnak.

Anne Hathaway és Adam Shulman

A színésznőről még november közepén jelent meg néhány sejtelmes kép, amik láttán az egész világ azt találgatta, vajon valóban állapotos-e a színésznő. Azóta már kiderült, hogy a színésznő a második trimeszterben jár, és az is, hog Anne és férje a szűk családnak már hónapokkal ezelőtt bejelentette a nagy hírt. A 32 éves Oscar-díjas színésznőnek ez lesz az első gyereke, pedig 2012-ben házasodtak össze.

Anne Hathaway és Adam ShulmanForrás: Northfoto

Jamie Dornan és Amelia Warner

A Daily Mail értesülései szerint Mr. Grey, azaz Jamie Dornan ismét apai örömök elé néz. Bár a pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, a róluk készült paparazziképek alapján Amelia igencsak várandósnak tűnik. Jamie egyébként 2013 nyarán vette feleségül Ameliát, első közös gyermekük, Dulcie pedig 2013 novemberében jött világra.

Jamie Dornan és Amelia Warner kislányukkal, Dulcie-valForrás: Northfoto

Michael Bublé és Luisana Lopilato

A világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato is második gyermeküket várják. A hírt nagyon cuki módon közölték a nagyvilággal. Michael Bublé az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben kisfiuk, az egyéves Noah édesanyja körül totyog, az énekes pedig büszkén kérdezi tőle, utalva a földön fekvő felesége csupasz hasára: "Noah, mi van odabent?". Mire a kisfiú örömmel rávágja, hogy kisbaba. Hát nem édes?

"Team" Bublé, a Bublé csapat nemsokára bővülForrás: Instagram/Michael Bublé

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

A Szívek szállodájának egykori főszereplője, a sorozatbeli Rory Gilmore és párja is gyermekáldás elé néz. "Még csak a közeli barátoknak és ismerősöknek szóltak a dologról, de egyre gyorsabban terjed a hír" – mondta az informátor, aki szerint Vincent Kartheider legutóbbi filmjének premierjén már feltűnően sokan gratuláltak a sztárpárnak.

Vincent Kartheiser és Alexis BledelForrás: Northfoto

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

Az énekesnő és férje, Brandon Blackstock második babájukat várják. Kelly Clarkson énekesnő, az American Idol 2002-es nyertese a második gyermekét várja, a hír bejelentésének pedig igencsak megadta a módját. Los Angelesben lépett fel, amikor az énekesnő hirtelen megállt két dal között, és egyszerűen csak kibökte: "Terhes vagyok!" A rajongók persze megőrültek, Kelly pedig könnyek között folytatta a koncertet. Hozzátette, hogy egyáltalán nem tervezte a bejelentést, valószínűleg a hormonjai miatt történt.

Kelly ClarksonForrás: Northfoto