Katalin hercegné megidézte Dianát - Csodás fotó!

tiara gyöngy Katalin hercegné Vilmos herceg esemény Diana hercegnő gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg hitvesét a néhai hercegnétől megörökölt csodaszép tiarában kapták lencsevégre az egyik legimpozánsabb brit eseményen.

Az év egyik legcsillogóbb és legexkluzívabb királyi eseményeként tartják számon a Diplomatic Reception nevű fogadást, amelyen a brit birodalom minden tagja ott van, aki számít – így természetesen Katalin hercegné és Vilmos herceg is.

Cambridge hercegi párja megadta a módját érkezésüknek: egy sofőr vezette gyönyörű Bentley-n érkeztek, Katalint pedig talpig csipkében, Diana hercegné egykori tiarájával a fején kapták lencsevégre.

Forrás: Northfoto

A gyöngyökből és gyémántokból készült tiarát annak idején Erzsébet brit királyné részére készítették egy nyakláncból, amelyet férjétől, VI. György királytól kapott. 1959-ben II. Erzsébet királynőnek ajándékozta az anyakirálynő, akitől később Diana hercegnőhöz került a tiara – tőle örökölte meg később Katalin hercegné, akin eddig nagyjából három alkalommal láthattuk a csodás ékszert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.