A 26 éves Rain Dove legnagyobb szívfájdalma, hogy nem juthat be a Victoria’s Secret modelljei közé. Ezért most saját fotózást szervezett, hogy megmutassa: igenis jól mutat ezekben a híres fehérneműkben.

„Az én testem s van olyan jó, mint egy Victoria’s Secret modellé, de soha nem kellek nekik a férfias arcom miatt” – állítja magáról az androgün modell, aki szerint a márka kizárólagosan a társadalmi nyomásra elfogadott szépségideált közvetíti. Pedig ő is ugyanolyan szép, csak éppen egy kicsit másként.

Forrás: Sandy Ramirez

Egyébként a legnagyobb divatmagazinok hasábjain ( Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan) már szerepelt, de az angyalok közé eddig soha nem választották be.

Forrás: Sandy Ramirez
Álomnők a Victorias Secret kifutóján - Ilyen volt az év legforróbb bemutatója
A Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Mutatjuk is az idei felhozatalt!