Arcápolás ajándékba - Szuper ajándékok nőknek 10 000 forint alatt

arcolaj szemránckrém kozmetikus ajándék arckrém kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó arckrém mindig kell, így ha tanácstalan vagy, mivel lepd meg az édesanyádat, a nővéredet vagy a barátnődet karácsonykor, nem is kell tovább keresgélned! 

Arckrémek és arcolajak

Télen talán még fontosabb a bőrápolás, mint a nyári hónapokban, ám szerencsére van miből válogatni, ha egy megfizethető, mégis minőségi kozmetikumot szeretnél ajándékozni. Az olajak pedig egyre népszerűbbek: pihe-puha lesz tőlük a bőr, táplálják és energiával töltik fel a mínuszok miatt megviselt arcbőrt.

1. Garnier Asia Center 1950 forint 2. Vital&Protect nappali arckrém Marionnaud 5790 forint 3. Vichy Asia Center 7500 forint 4. Helia D Asia Center 2300 forint 5. Dr. Organic nappali krém damaszkuszi rózsaolajjal Rossmann 3999 forint

Life.hu tipp

Nem tudod, hogyan válassz arckrémet a téli smink alá? Nemrég Larion Oscar sminkmester elárulta, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni - a cikkért kattints ide!

Szemránckrém a friss és üde tekintetért

Az arckrémek mellett a szemkörnyékápolók, gélek és krémek is nagyszerű ajándékok, rendszeres használatukkal ugyanis csökkentheted a karikák mértékét. Egy jól kiválasztott kozmetikum pedig egy stresszes hét, egy hosszú munkanap után is csodákat tesz a táskás szemekkel. Hogy krémre vagy gélre voksolsz, az abszolút csak tőled függ, érdemes kísérletezgetni a kozmetikumokkal!

1. Nivea Q10 Asia Center 2. Helia D Asia Center 1950 forint 3. Erborian Marionnaud 9990 forint 4. Nivea visage Asia Center 1600 forint 5. Lavera Faces vadrózsás bőrtápláló szemráncgél Rossmann 4999 forint

Támogatott tartalom

Life.hu tipp

Ragyogó, élénk tekintetre vágysz? Ezt elérheted apró sminktrükkökkel, ügyes praktikákkal - itt írtunk is arról, melyek ezek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.