Íme, Katalin hercegné titkos nevelés elvei

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson -
normális középosztály gyerekkor Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos herceg gyermekei már most Nagy-Britannia legnagyobb sztárjai. Katalin hercegné azonban tartja magát ahhoz az elképzeléséhez, hogy normális, középosztálybeli gyerekkort biztosít nekik.

Katalin hercegné nagyon odafigyel arra, hogy gyermekei valamennyire kimaradjanak a körülöttük lévő felhajtásból, a kis György herceg és Sarolta hercegnő ugyanis a legnagyobb sztárok az országban.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

A polgári származású Katalin ragaszkodott hozzá, hogy vidéki otthonukban, Anmer Hall-ban nevelje a gyerekeket, távol a felhajtástól és a fényűző pompától. A kis településen ráadásul maguk járnak a szupermarketbe vásárolni, ahol ugyanúgy sorbaállnak a húsos pultnál és a kasszánál.

Forradalom tört ki a britek között Sarolta hercegnő ruhácskája miatt

Nagy sikert aratott a hat hónapos Sarolta hercegnő karácsonyi fotózáson viselt ruhája. A rózsaszín, apró virágos darab eredetét a divatbloggerek sem tudták kideríteni, míg a tervező fel nem ismerte benne saját termékét. Ezután elárasztották a megrendelések az egész világról. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.