Luxus, luxus és luxus: újabb több százezres kariajit kapott Gáspár Evelin

Forrás: Instagram/Evelingaspar -
luxus Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap egy sokadik luxusverda került Gáspár Evelin popsija alá, mivel ugye karácsony van. Aztán kiderült, a fehér Mercedesért a családnak egy vasat sem kellett fizetnie, ugyanis szponzorautóról van szó. Később ezt is megcáfolták, mondván, Evelin kiváló tanulmányi eredményeiért kapta a verdát. Most azonban újabb méregdrága ajándék érkezett.

"Surprise with love" - posztolta ki büszkén a sztárcsemete legújabb szerzeményét az Instagram-oldalára. Evelin persze nem is akárhogyan tudatta követőivel, hogy egy újabb, feltehetően több százezer forintos luxusholmi hullott az ölébe. Bevágódott a szombaton kapott Mercedesbe, ráadta a gyújtást, csak hogy felvillanjanak a műszerfal fényei, majd pedig a márkajelzés alá tolta a ropogós kariajit. Micsoda koncepció:

Forrás: Instagram/evelingaspar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.