Víz alatti luxuskapszulák - Te beköltöznél?

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com -
óceán hotel luxusszálloda luxus víz alatt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Planet Ocean Underwater Hotel a világ egyik legkülönlegesebb luxusszállodásja lesz - amikor megépül. Hogy mitől lesz különleges? A szobák az óceán élővilága között lesznek kialakítva, és bár ez elsőre nem nem hangzik túl környezetbarátnak, a hotel célja, hogy a bevételből segítse a korallzátonyok helyreállítását.

A hotel nem kevesebb, mint 8,5 méterrel a víz szintje alatt helyezkedik majd el, 12 vendégszobával, egy nappalival és egy étkezővel lesz ellátva, illetve egy lift fogja szállítani a vendégeket a felszín és a hotel között.

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com

A szálloda technikailag hajóként van bejegyezve, épp ezért egy elektromechanikus meghajtási technológiának köszönhetően mozogatni lehet majd: egyszerűen arrébb lehet vinni a karibi, egyiptomi, maláj vagy éppen hawaii térségből, ahová a tervek szerint megépítik.

A nem mindennapi élménynek azonban ára lesz: egyetlen lakóegység 3 millió dollárba kerül majd, ha viszont valaki mind a 12 egységet ki szeretné bérelni, akkor akciósan 20 millió dollárért megszerezheti magának.

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com

A Planet Ocean Underwater Hotel már meg is kapta az építési engedélyt az amerikai szakhatóságtól, kíváncsian várjuk végül mi fog kisülni belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.