Teljesen átalakult Debreczeni Zita külseje - Fotó!

karácsony frizura fotó haj Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös fotós az ünnepek alkalmával megváltoztatta a frizuráját. Frufrut csináltatott, és néhány centit le is vágatott hosszú fürtjeiből. 

Zitának nagyon jól áll ez a fazon, és a jelek szerint a követőit is sikerült lenyűgöznie. Többen is megjegyezték, hogy ez a stílus sokkal jobban áll neki, mint a korábbi. Vajon mit szól az átalakuláshoz szerelme, Gianni?

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

A hónap színe, az ünnep sztárja: a pezsgőszínhttp://www.life.hu/trend/20151218-a-honap-szine-a-pezsgoszin-szettek.htmlNem csak az év utolsó napján érdemes előnyben részesíteni a pezsgőt és az ital csodás színét: a pezsgőszín egész decemberben hódít! Szinte mindenkinek jól áll, letisztult, mégis nagyon elegáns, és remekül kombinálható elegáns és vagány holmikkal egyaránt! TrendThinkstockÜnnepelj elegánsan! Varázslatos ruhák karácsonyra és szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20151215-elegans-unnepi-ruhak-karacsonyra-es-szilveszterre.htmlAz ajándékvásárlás és süteménysütés mellett még nem is tudtál azon gondolkodni, milyen ruhában díszelegj a karácsonyfa mellett? Ne izgulj, még van időd beszerezni egy igazán szuper ünnepi darabot! TrendThinkstockErzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--Szerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodelljehttp://www.life.hu/trend/20151217-mimi-tao-thai-transznemu-fehernemumodell-szerzeteskent-elt-egykor.html12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja. TrendOrigoSzinetár Dóra miniben is szexi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151219-szinetar-dora-ruhaja-lattan-leesett-az-allunk-miniben-is-szexi-a-szineszno-foto.htmlA színésznő egy győri koncert alkalmával vette fel ezt a dögös szerelést. A kép alapján bátran állíthatjuk, hogy Dórának nagyon jól áll a kicsit rövidebb szoknya is. TrendOrigoTolvai Reni sok vagy sokk? - "Jóval szélsőségesebb vagyok, mint voltam"http://www.life.hu/trend/20151219-tolvai-reni-extrem-stilusa-neha-kiveri-a-biztositekot-nem-zavarja-ha-provokal-ezzel.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő évekkel ezelőtt még visszafogott, szolidabb ruhákban állt színpadra. Mára ez megváltozott, és inkább az extrém holmikat részesíti előnyben. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.