Magyarország miniszterelnöke elárulta, milyen ajándékokat vásárol a családjának, és milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra. Meglepő!

A Blikknek engedett bepillantást családi életébe Orbán Viktor. Mikor a napilap arról kérdezte, mi kerül a fa alá, a kormányfő így válaszolt: "Először is mi heten. Ez a lényeg. De ha az ajándékokra gondolnak, a gyerekek általában saját maguk készítette ajándékkal kedveskednek nekünk. A feleségem mindig meglep valamivel, én pedig a kissé unalmas könyv-CD-parfüm háromszögben mozgok. Esetleg szóba jöhet valamilyen apróság egy külföldi útról."

Forrás: Facebook

 Orbán Viktor családjára a mértékletes költekezés jellemző. "Több nap, mint kolbász" - fogalmazott -"Inkább a karácsony utáni kirándulás, síelés, pihenés viszi a kosztpénzt."

A család karácsonyi menüje igazán jól hangzik: "Van a kötelező kűr: halászlé valamelyik szakács barátunktól. Aztán borleves és rácponty a feleségemtől, és töltött káposzta a barátoktól. Na és beeshet még sült liba is. És persze bejgli, bejgli, bejgli. Igazi bejgli-mámor lesz urrá a családon. Vacsora után, késő este pedig angol puding egy londoni barátunktól."