Még nem tudja, mihez kezd januártól a csinos műsorvezető, miután menni kellett az RTL Klubtól. A kétgyermekes anyuka persze mindent elmondott a családjának is, akik támogatják őt mindenben. 

A 33 éves Ada már hónapok óta tudja, hogy év végén mennie kell, de lélekben még nem sikerült felkészülnie. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is - írja a Blikk

Forrás: Ada /Facebook

"Hazamentem, és azonnal elmondtam a fiúknak. Természetes, hogy megosztom velük, hogy éppen mi zajlik a családban. Tízévesek, már tisztában vannak azzal, hogy ez mit jelent. Még ők biztattak engem, hogy „Nyugi anya, mindig mindent megoldasz!”, úgyhogy nem estek kétségbe, ők tartották bennem a lelket. Volt már olyan időszak, hogy jó ideig nem voltam képernyőn, és nem estem kétségbe miatta. Most is vannak terveim, de egyelőre nem szeretnék beszélni róluk. Majd ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor megosztom mindenkivel" - mesélte a lapnak Ada, akinek sokat jelent, hogy a fiai ennyire bíznak benne. A műsorvezető egy ideig edzősködni fog, ahogy már az utóbbi pár hónapban is.