7 hónaposan már szörfözni tanul a félkarú Bethany Hamilton kisfia

kisfiú szörf tanulás cápatámadás túlélés Bethany Hamilton Instagram megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki képet posztolt nemrég született gyermekéről a cápatámadást túlélt profi szörfözőnő.

Nem lehet elég korán kezdeni! Még csak 7 hónapos a félkarú Bethany Hamilton kisfia, máris szörfözni tanul a kis Tobias. A profi szörfözőnő, aki gyermekkorában túlélt egy cápatámadást, Instagram oldalán osztotta meg nemrég született kisfiáról készült fotót, amelyen Tobias épp egy szörfdeszkát igyekszik birtokba venni.

Forrás: Instagram/Bethany Hamilton

Bethany Hamilton, akinek története a mai napig ezreket inspirál, 13 éves korában veszítette el jobb karját, amikor megtámadta egy négyméteres tigriscápa. A 25 éves profi szörföző néhány héttel a tragédia után azonban már újra a deszkára állt, és ma már nem csupán a sportágában ér el kiemelkedő eredményeket, hanem boldog családanya is.

Egy gyermeket karok nélkül is meg lehet ölelni

Azt gondolod, hogy nehéz az életed? A mindennapi mókuskerék mellett örülsz, hogy egyáltalán magadra jut időd, nem hogy még gyermeket is vállalj hektikus életviteled mellett? Persze mindenki a saját sorsát érzi a legsanyarúbbnak, de hidd el, vannak olyan emberek, akikkel tényleg csúnyán elbánt az élet, és akik ennek ellenére pozitívan néznek a jövőbe, és családi harmóniában élik mindennapjaikat. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Sarka Kata csodás karácsonya: Hajdú Péter ismét gyermekké válthttp://www.life.hu/csalad/20151225-sarka-kata-csodas-karacsonya-ferje-hajdu-peter-ismet-gyermekke-valt.htmlA Life.hu sztárszerzője először kiposztolta csodálatos karácsonyfáját, majd pedig azt is közzétette, ahogy kedvese újra gyermekké válik. Igazán cuki! Család--Gólyahír! Az első gyermekét várja Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/csalad/20160104-bar-refaeli-szupermodell-elso-gyermeket-varja.htmlSzeptember végén hatalmas lagzi keretében házasodott össze a szupermodell, Bar Refaeli és párja, Adi Ezra. Nemrég kiderült, az új évet már kismamaként köszöntötte a sztár. Család--Gyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankábólhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gesztesi-panka-gyonyoru-nagylany-lett.htmlSzinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. CsaládOrigoIlyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-ilyen-bodi-syvi-teste-szorfozes-kozben-videonaplo-a-sportrol.htmlBódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.TV + Sztárok--Az élete múlott azon, hogy elkapja a hullámot – Így menekült meg a szörfös a cápátólhttp://www.life.hu/news/20141031-igy-menekult-meg-egy-szorfos-a-capatamadastol-del-ausztralia-partjainal.htmlMindössze egy embernyi távolság volt Andy Johnston és a cápa között. Végül sikerült leráznia.News--Terror, szülés, cápa, szex? Érdekességek a légiutas-kísérők világábólhttp://www.life.hu/news/20151112-ime-tobb-titok-a-legiutas-kiserok-munkajarol-kitalalt-egy-egykori-stewardess.htmlA repülőgép személyzetének minden tagjának tisztában kell lennie azzal, hogyan kell kezelni egy vészhelyzetet, mit kell tennie, ha például terrorista van a gépen. Mandy Smith 12 év történeteit szedte most össze. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.