Cuki képet posztolt nemrég született gyermekéről a cápatámadást túlélt profi szörfözőnő.

Nem lehet elég korán kezdeni! Még csak 7 hónapos a félkarú Bethany Hamilton kisfia, máris szörfözni tanul a kis Tobias. A profi szörfözőnő, aki gyermekkorában túlélt egy cápatámadást, Instagram oldalán osztotta meg nemrég született kisfiáról készült fotót, amelyen Tobias épp egy szörfdeszkát igyekszik birtokba venni.

Forrás: Instagram/Bethany Hamilton

Bethany Hamilton, akinek története a mai napig ezreket inspirál, 13 éves korában veszítette el jobb karját, amikor megtámadta egy négyméteres tigriscápa. A 25 éves profi szörföző néhány héttel a tragédia után azonban már újra a deszkára állt, és ma már nem csupán a sportágában ér el kiemelkedő eredményeket, hanem boldog családanya is.

Egy gyermeket karok nélkül is meg lehet ölelni
Azt gondolod, hogy nehéz az életed? A mindennapi mókuskerék mellett örülsz, hogy egyáltalán magadra jut időd, nem hogy még gyermeket is vállalj hektikus életviteled mellett? Persze mindenki a saját sorsát érzi a legsanyarúbbnak, de hidd el, vannak olyan emberek, akikkel tényleg csúnyán elbánt az élet, és akik ennek ellenére pozitívan néznek a jövőbe, és családi harmóniában élik mindennapjaikat. A Life.hu cikkéért kattints ide!