Christina Milian hátsója felforrósítja a hangulatot - Fotó!

Forrás: AFP/Jason Kempin -
fotó szexi fenék Miami énekesnő Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő éppen Miami Beach tengerpartján pihen a családjával, ahol több testrészét is közelebbről szemügyre vehették a rajongók. A legszembetűnőbb a formás feneke volt. 

Milian egy virágos, egyrészes bikiniben játszott a családjával a parton, amikor lesifotósok hada vette körül. A sztárt nem igazán zavarták a fényképezőgépek, sőt, még egy kicsit mutogatta is magát a paparazziknak.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sbch
Hoppá! Majka brutális izmokat növesztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-majka-rapper-a-tv2-sztarja-brutalis-izmokat-novesztett-es-edzes-utan-feszitett.htmlEzúttal nem Majka tündéri kisfián, hanem a rapper izmos felsőtestén akadt meg a tekintetünk. Ez Zsír!--2015 a tökéletes popsik éve volt - 10 Instagram-fotó, amiktől biztosan többet edzel az új évbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-a-legszebb-popsik-2015-ben-instagram-kepek.htmlAz ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd! Ez Zsír!Thinkstock3 ok, amiért lencsével érdemes indítanod az újévet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151231-3-ok-amiert-lencsevel-erdemes-inditanod-az-ujevet.htmlA lencsét többnyire azért választjuk január első napján, mert reménykedünk abban, hogy bőséget hoz az új évre. Ám nem csak emiatt érdemes enni belőle minél többet! Ez Zsír!ThinkstockKi mondta, hogy a narancsbőr hiba? Retus nélkül mutatta meg fenekét Iskra Lawrencehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-iskra-lawrence-plus-size-modell-retusalas-nelkul-mutatta-meg-feneket-es-narancsboret.htmlA hatalmas fenekéről elhíresült plus size modell, akit Kim Kardashian popóvetélytársaként emlegetnek, parányi bikiniben hirdeti az önelfogadást és a pozitív testképet. Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki Pirner Alma hasa a szülés után - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151231-pirner-alma-bomba-alakot-villantott-ket-honappal-a-szules-utan-dogos-foto-az-anyukarol.htmlA dögös anyuka nemrég adott életet első gyermekének, de máris visszanyerte régi alakját. Vajon mi lehet a titka? Ez Zsír!OrigoEjha! Bódi Sylvi brutális izmokat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151230-bodi-sylvi-brutalis-labizmokat-es-karizmokat-villantott.htmlMicsoda test! Bódi Sylvi mutatványától, mely láttatni engedte elképesztő kar- és combizmait, a lélegzetünk is elállt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.