Napi szexi! Nézegess pucéran lovagló modelleket

Forrás: Dakota Gordon -
természet pucér pikáns lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner pucéran lovaglós fotója után két újabb modell, Imogan Anthony és Tiah Eckhardt vetkőztek le egy kis lovaglás kedvéért.

A fotós, Dakota Gordon egy természetközeli sorozatot akart csinálni, ennek lettek részei a pucéran lovaglós képek, amelyeken tényleg csak ékszereket viselnek a modellek, így a fotók elég pikánsra sikerültek. A sorozat többi részét itt megnézheted!

Forrás: Dakota Gordon
Forrás: Dakota Gordon
Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--Ejha! Tökpucéran pózolt Stella Maxwellhttp://www.life.hu/trend/20160106-stella-maxwell-modell-puceran-pozolt.htmlÚjabb meztelen modell fotójában gyönyörködhetnek az Instagram lelkes felhasználói. Ezúttal Stella Maxwell dobta le minden ruháját. Trend--Dolly Buster és a gigacicis rekorderekhttp://www.life.hu/trend/20160105-hatalmas-mellu-hiressegek-a-vilagban-dolly-buster.htmlNem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder! TrendNorthfotoMeglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Gyönyörű menyasszonnyá változott Lola - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160105-lola-menyasszonyi-ruhaban-tundokol-gyonyoru-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő talán már az esküvői ruháját próbálgatja? A jelek szerint igen, és a választás elképesztően pazarra sikeredett. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huNeee! Hónaljkutyát villantott Michelle Rodriguezhttp://www.life.hu/trend/20160105-michelle-rodriguez-szineszno-vastag-honaljszort-villantott.htmlA Halálos iramban-filmek színésznője akkora hónaljszőrt villantott mexikói nyaralásán, hogy alig hittünk a szemünknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.