Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását.

„Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal” – kezdte hétköznapjairól írt bejegyzését Nádai Anikó, akinek a posztját eddig 16 ezren lájkolták. Rengeteg rajongó kommentben is kifejtette, mennyire örül Nádai Anikó őszinteségének.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Íme, néhány hálálkodó hozzászólás, amiért nem csak a cukormázzal fogallakozik az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője:

  • „Végre valaki, aki annak ellenére, hogy ismert ember nem fél ezt bevallani. A többi hírességnél folyamatosan csak azt lehet olvasni, hogy mindenre van ideje az embernek csak akarni kell, és aki nem tud minden téren 100%-ot nyújtani, az már szégyellje magát. Köszönöm neked, hogy ember tudsz maradni!”
  • „Pontosan így van, ahogy írtad Anikó és az életben szerintem ez a legcsodálatosabb dolog!!! Most tudtam elaltatni a két gyerkőcöt egyszerre így 2 hét után hajat mosok és zuhany helyett beülök a kádba.”
  • „Nagyon jó volt olvasni, és valóban energiát ad az embernek az, ha azt érzi nincs egyedül a dolgaival.. és hogy másnak se olyan könnyű, mint ahogy azt a képeken látni lehet...hogy mindenki megdolgozik keményen azért, ahogy éli az életét! Köszönöm az őszinteségedet, valóban ritka az olyan ismert személy, aki a nehézségeit is bevallja egy ország előtt, csupán őszinte....”