Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellből

Forrás: Vogue, Disney -
rajzfilmfigura topmodell Naomi Campbell Jessica Rabbit Roger nyúl a pácban mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként.

Nem gondoltuk volna, hogy valaha ezt fogjuk írni, de kapásból a Roger nyúl a pácban híres-bögyös szereplőnője, Jessica Rabbit ugrott be nekünk, amikor megláttuk Naomi Campbell legutóbbi címlapfotóját, amely a portugál Vogue borítóján kínálja eladásra a magazint.

Forrás: Vogue, Disney

Persze Naomi Campbell ettől még mindig remek formában van: korábban itt mutatta meg a Life.hu, mennyire jól fest bikiniben az immár 45 éves szupermodell.

Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Júj! Provokatív képeken melleket fogdos Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20160107-lady-gaga-provokativ-kepeken-melleket-fogdos.htmlLady Gaga a V magazin vendégszerkesztője volt, ennek örömére pedig egy provokatív fotósorozat is készült róla az aktuális lapszámba. Trend--Hoppá! Fénylő ciciket villantott Irina Shaykhttp://www.life.hu/trend/20160107-irina-shayk-fenylo-ciciket-villantott.htmlA modell bikiniben szelfizett egyet a tükör előtt, amit rajongói legnagyobb örömére rögtön posztolt is az Instagram-oldalára. Trend--Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas helyhttp://www.life.hu/trend/20160106-mihalik-eniko-modell-szerint-magyarorszag-unalmas-hely.htmlA magyar modell az Into The Gloss című divatmagazinnak adott interjút, amiben azt is elárulta, hogyan fedezték fel, de még arra is kitért, hogy Magyarország szerinte unalmas hely. Trend--Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.