Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!

Forrás: Esztergályos Viktória -
fashion week manikűr szépségápolás január köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is!

Amire szükséged lesz:

alaplakk, világoskék, fekete, fehér és ezüst csillámos körömlakkok, fedőlakk, pontozó.

Így készítsd el:

Az alaplakk teljes száradása után első lépésként lakkozd ki a körmeidet világoskék lakkal.

Forrás: Esztergályos Viktória

El is érkeztünk az izgalmas részhez, a minta megfestéséhez. Elsőként fess fehérrel egy félkört, majd a belsejét is töltsd ki a körömlakkal. Ezzel el is készült a maci feje.

Ezután pontozó segítségével alakítsd ki a füleit, ahogy a képen látható. Egy kisebb fejű pontozó és fekete lakk segítségével fesd meg a szemeit és az orrát. A fülek közepébe szintén pontozóval, rózsaszín lakkal pöttyözz. Ha még élethűbb tekintetet szeretnél a jegesmedvének, óvatos mozdulattal tegyél apró pontokat a szemeibe, így olyan lesz, mintha csillogna.

Forrás: Esztergályos Viktória

A többi körmöt dobd fel egy kis ezüst csillámos lakkal; ezzel jeges, télies hatást érsz el. Végül fixáld fedőlakkal, hogy tartóssá tedd a manikűrt, és szép fényt adj neki.

Forrás: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.