Betámadták Schobert Norbi kisfiát

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu -
súly Rubint Réka cikizés gyermek Schobert Norbert fitneszguru gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru és Rubint Réka idősebbik fiát, Norbikát, súlya miatt cikizik - Norbi reagált a vádakra.

Schobert Norbi közösségi oldalán írta, hogy bár sokan bántják fiát, ő büszke rá, azt pedig végképp nem érti, miért piszkálnak egy gyermeket.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

„A fiam 10 éves, és bár még nincs saját Facebook profilja, a telefonomon ő is tudja nézegetni a közösségi oldalt. Nemrég kiszúrta, hogy az egyik közös kirándulós fotónk alá beszólogatnak neki. Rossz volt látni, hogy ez mennyire megviseli a kis lelkét. Elgondolkodtam, hogy a legdurvább pszichopata embereknek juthat eszébe, hogy egy kisfiú képe alá negatív kommenteket írjanak. Ráadásul teljesen igazságtalanok ezek a bántó megjegyzések. A fiam nem kövér, abszolút sportos kisfiú, rendszeresen fut, teniszezik. Egyik alkalommal, amikor felvettem, hogy teniszezik és mondtam neki, hogy ezt megosztom a Facebookon, azt mondta, akkor újra vegyem fel és most mindent belead és azt tegyem majd ki, mert mindig a tökéletességre törekszik. Azt gondolom, hogy ezekkel a negatív mocskolódó kommentekkel az irigyeim azt mutatják meg, hogy jobb vagyok náluk" – mondta Norbi a Life.hu-nak.

Baukó Éva: „Ha én egyszer kinyitnám a számat"http://www.life.hu/sztarok/20160114-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-ismet-szokimondo-sorokkal-rukkolt-elo-kozossegi-oldalan.htmlAz Édes Élet sztárja ismét kifakadt közösségi oldalán: állítólag olyan dolgokat tud a magyar celebekről, ami borítaná a bilit a sztárvilágban. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Majka kutyagyilkosság miatt borultak kihttp://www.life.hu/sztarok/20160113-toth-gabi-enekesno-es-majka-rapper-kifakadtak-a-deteki-kutyagyilkossag-miatt.htmlA két sztár a deteki kutyagyilkosság miatt fakadt ki közösségi oldalán. TV + Sztárok--Nem tud betelni vele - Így torkoskodik Horváth Éva http://www.life.hu/sztarok/20160113-horvath-eva-modell-torkoskodasban-nagymeno-es-a-normafanal-egy-hatalmas-langost-evett.htmlA modell bevallotta, mivel nem tud betelni és mi az, amitől azonnal elcsábulnak az ízlelőbimbói.TV + Sztárok--Harsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAltatódal miatt perelték be az Agymenőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160113-nem-kertek-engedelyt-az-agymenok-most-perlik-a-nepszeru-sorozatot-hazankban-is-lathato.htmlSzerzői jogok megsértése miatt perelték be az Agymenőket egy New Hampshire-i óvónő örökösei. Edith Newlin lányai azzal vádolják Amerika legsikeresebb sorozatát, hogy engedély nélkül használták fel a többször is elhangzó altatódalt, amelynek szövegét állítólag édesanyjuk írta nyolcvan évvel ezelőtt. TV + SztárokBajor Imre özvegye árulja a fülei házukathttp://www.life.hu/sztarok/20160113-bajor-imre-ozvegye-arulja-a-fulei-hazukat.htmlA színész özvegye árulja a fülei otthont, nem tudja ugyanis egyedül fenntartani. Korábban felmerült ugyan, hogy emlékházzá alakítják, de sajnos az önkormányzat ebben nem tud segíteni – írja a Blikk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.