Intim helyre varratott tetoválást Sarah Hyland sorozatsztár

Sarah Hyland Modern család (sorozat) varratás intim tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család című nagysikerű sorozat színésznője Dr. Woo Instagram oldalán fedte fel követőinek legújabb szerzeményét.

Intim, mell alatti tetoválást villantott Sarah Hyland. A Modern család című sorozat színésznőjének egy évvel ezelőtt egy kolibrit varrt a füle mögötti részre a világhírű tetoválóművész, Dr. Woo, aki ezúttal pedig újabb remekművel gazdagította a 25 éves sztár bőrét.

Forrás: Instagram/Dr. Woo

Follow my heartbeat - vagyis kövesd a szívritmusomat - olvasható a felirat közveltenül a színésznő melle alatti részen.

Szétvarrt sztárok, hírhedt tetkók

Egyesek szerint elhamarkodott lépés, mások szerint viszont épp az volna felelőtlen döntés, ha nem tetováltatnának, hiszen az élet olyan rövid. Így vannak ezzel a celebek is, akik közül sokan képtelenek megálljt parancsolni tetkómániájuknak, így előfordul, hogy kevésbé jól sikerült "mesterművek" is a bőrükön végzik. Máskor pedig olyan remekek születnek, amelyek rajongók százezreit inspirálják arra, hogy időpontot foglaljanak egy tetoválóstúdióban. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.