Elvis Presley unokája, Riley Keough szexi nővé érett - Fotó!

Elvis Presley Rock and Roll szexi unoka hasonlóság Riley Keough Király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rock and roll királyának unokája, Riley Keough sokak szerint nagyon hasonlít híres nagypapájára, és egyértelműen örökölte a sztárgéneket.

Riley a király halála után 12 évvel született, így Elvis már nem dajkálhatta unokáját. A modellként dolgozó lány nemrég egy divatbemutatón tűnt fel, ahol mindenkinek elállt a szava attól, mennyire hasonlít Elvisre. Mi azért nem látjuk azt a fene nagy hasonlóságot, de ha a fotósok ezt mondják, biztos igazuk van.

Forrás: NORTHFOTO
A világ legsikeresebb asszonyai: Yao Chenhttp://www.life.hu/csalad/20160118-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-yao-chen-kinai-szineszno.htmlHogy mi kell ahhoz, hogy egy nő sikeresnek, befolyásosnak mondhassa magát, és hogy a világ is ezt gondolja róla? Sorozatunk következő szereplője amellett, hogy Kína egyik legfelkapottabb színésznője, több mint 77 millió internetes követővel büszkéledhet, sőt ő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának első kínai, jótékonysági nagykövete. CsaládOrigoElképesztő! Négy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes http://www.life.hu/csalad/20160119-kerri-kiloh-negy-nappal-a-szules-elott-tudta-meg-hogy-terhes.htmlKerri Kiloh már az ötödik hónapban járt, amikor megtudta, hogy terhes, négy napra rá pedig megindult nála a szülés. Család--Tündéri fotók! Megkeresztelték Alec Baldwin kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160118-megkereszteltek-alec-baldwin-kisfiat-rafael-thomast.htmlAz 57 éves amerikai színész harmadik gyermeke, Rafael Thomas cuki, fehér ruhában feszített a keresztelőn. Család--Meghitt családi fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/csalad/20160118-meghitt-csaladi-fotot-posztolt-lilu-az-instagramra.htmlA műsorvezető az idilli pillanatokba is betekintést enged a rajongóinak. Cuki képet osztott meg magáról és kisfiáról. CsaládOrigoTatár Csilla komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a szülés alatthttp://www.life.hu/csalad/20160118-tatar-csilla-musorvezeto-oszinten-vallott-a-szules-megprobaltatasairol.htmlTatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. Család--Sarka Kata és kislánya tanulással töltik a vasárnapot: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160117-sarka-kata-es-kislanya-noncsi-tanulassal-toltik-a-vasarnapot-cuki-fotot-posztolt.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője, aki idén már 4 kilótól megszabadult meg, igazán édes fényképet tett közzé közösségi oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.