A sztárvilág első számú házaspárja a hírek szerint már nézelődik az angol fővárosban, ahová Brad Pitt munkája miatt költözik majd a hatgyerekes família.

A 2013-ban bemutatott World War Z című film legújabb részének forgatása miatt költözik fél évre Londonba az Angelina Jolie-Brad Pitt páros hat gyermekükkel együtt - tudta meg a US Weekly. A lap szerint az eredetileg Los Angelesben élő házaspár már keresi azt az ideális otthont, ami megfelel az igényeiknek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Meg akarják vásárolni, de előbb még találniuk kell egy helyet, ami minden szempontból megfelel nekik. A kívánságlistájuk első és legfontosabb pontja a föld alatti bejárat - mondta el a forrás, aki hozzátette: a Jolie-Pitt páros mind a hat gyermeküket magukkal hozza, akik egy francia nyelvű iskolába fognak járni. Míg híres apukájuk dolgozni fog - a hírek szerint nem csupán szerepelni fog a filmben, hanem producere is lesz -, Angelina Jolie humanitárius munkáját folytatja a brit fővárosban: a színésznőből lett rendezőnő az európai migráns helyzettel szeretne foglalkozni.