Imádnivaló! 85 éves hipszter nagypapa az internet új sztárja

Forrás: Xiao Ye Jie Xi -
hipszter nagypapa Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 85 éves nyugdíjas bácsi egy farmon él dél-Kínában, ahol a zöldségeit gondozza. Innen utazott el meglátogatni a 30 éves unokáját, aki egy csapásra sztárt csinált belőle. 

Az unokája által kezelésbe vett bácsi a világ legtrendibb nagypapája lett, és villámgyorsan a kínai Twitter, a Weibo kedvenc arca lett. A fiú egyébként arra akarta felhívni mindezzel a figyelmet, hogy többet kellene idős rokonainkkal fogallkozni, akik sajnos sokat vannak egyedül. Szerintünk imádnivalóak lettek a fotók!

Forrás: Xiao Ye Jie Xi
Forrás: Xiao Ye Jie Xi
Forrás: Xiao Ye Jie Xi
X-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFPDrew Barrymore nagymamás külsővel sokkol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160125-drew-barrymore-nagymama-kulsovel-sokkol.htmlRá sem ismerni a gyönyörű színésznőre legújabb, Instagramra feltöltött fotóján, melyen a nagy havazást akarta megörökíteni. Trend--X-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFPA divatiparban próbál szerencsét Beatrix yorki hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20160124-a-divatiparban-probal-szerencset-beatrix-yorki-hercegno.htmlA yorki hercegnő úgy döntött, a divatiparban építgeti tovább karrierjét. Trend--A divattervezők egy kétéves Instagram-sztár kegyeit keresikhttp://www.life.hu/trend/20160125-a-keteves-valentina-capri-az-instagram-uj-sztarja.htmlNaponta hét csomagot kap tervezőktől, és egyetlen képért már 100 ezer forintot is ajánlottak neki. Az Instagram legfiatalabb sztárja a mindössze kétéves Valentina Capri. Trend--Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.