Eladták a házat, ahol annak idején eszméletlenül találtak rá Bobbi Kristina Brownra

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ház ingatlan otthon Bobbi Kristina Brown Whitney Houston eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladták a néhai Whitney Houston tavaly elhunyt lányának georgai-i ingatlanját, amelyet 469 ezer dollárért hirdettek meg.

Mint a Life.hu megírta, nagyjából egy hónappal ezelőtt hirdették meg azt a házat, ahol 2015 januárjában eszméletlenül találtak rá Bobbi Kristina Brownra.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 2007-ben épült luxusingatlanban a Radar Online információi szerint egészen idáig a tavaly elhunyt lány édesanyjának, a néhai Whitney Houston sógornőjének, Pat Houston testvére lakott.

Forrás: Georgia MLS/Zillow.com
Elképesztő panoráma! Ezt látja új lakása ablakából Osvárt Andreahttp://www.life.hu/otthon/20151103-osvart-andrea-szineszno-uj-lakasba-koltozott.htmlA színésznő képmegosztó oldalán mutatta meg, milyen csodálatos látvány tárul elé új otthonából. OtthonOrigoElképesztő luxus! Ide bújik el a világ szeme elől régi-új szerelmével Pippa Middletonhttp://www.life.hu/otthon/20160201-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-milliomos-szerelme-csaladjanak-luxusingatlanja.htmlKatalin hercegné húga jól beleválasztott: a hírek szerint időnként egy skóciai viktoriánus kastélyba, Affric Lodge-ba vonul el a világ szeme elől párjával, James Matthews-szal. A birtok egyébként Pippa milliomos barátjának családjáé. Otthon--Betörtek Rita Ora luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20151212-rita-ora-enekesno-londoni-luxusotthonaba-betortek-es-kiraboltak.htmlA betörők ékszert, pénzt és elektronikai eszközöket vittek el az énekesnő londoni házából. Otthon--Ki nem találnád, mi zavarja Kelemen Annát luxusotthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20150825-kelemen-anna-uj-otthona-sok-kellemetlenseget-okoz-a-nyuszilanynak.htmlSikerült megvennie álmai lakását a leghíresebb magyar nyuszilánynak, ám, mint kiderült, egy másoknak apróságnak tűnő kellemetlenség máris megkeseríti Kelemen Anna mindennapjait.Otthon--Szelfivel ünnepelte meg Kylie Jenner, hogy beköltözött új luxuskéglijébehttp://www.life.hu/otthon/20150701-kylie-jenner-szelfivel-unnepelte-meg-hogy-bekoltozott-legujabb-luxuslakasaba.htmlA Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja néhány nappal ezelőtt költözött be spanyol stílusú kacsalábon forgó palotájába, amelynek néhány részletét már meg is mutatta képmegosztó oldalán.OtthonOrigoKate Moss, a lakberendező – Íme, a modell első saját tervezésű luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20150929-kate-moss-modell-elso-sajat-tervezesu-luxusotthona-elado.htmlKate Moss bebizonyította, hogy lakberendezésben is legalább olyan tehetséges, mint a modellkedésben, a káromkodásban és a botránykeltésben. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.