A műsorvezetőnek a táskája a „második otthona" is, amibe ahogy ő fogalmaz, benne van az élete, és amibe most mi is belekukkanthattunk.

Ha valaki csak úgy, naptártól függetlenül nézne bele Iszak Eszti táskájába, nem biztos, hogy eltalálná, milyen hónapot írunk. Akad itt a napfényes Miamit idéző kulcstartó, óriási napszemüveg, egy rakat fontos sminkes kellék, és hogy a praktikumról se feledkezzünk meg, mobil olvasólámpa, és a megfázásos időszak kellős közepén bevethető „gyorssegély" is.

Forrás: redlemon

„Rengeteg táskám van az egészen kicsitől, az óriási „bőröndig", és persze mérettől függetlenül, képes vagyok bármelyiket telepakolni. Ami biztosan mindig van nálam, az körülbelül 4-8 darab szájápoló és rúzs, és még ha elsőre furcsán is hangzik, úgy érzem, az összesre szükségem van – de szerintem ezt a csajok biztosan megértik" – kezdte viccelődve Eszti, aki rendszeresen ad szépségápolással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat a VIVA Tükröm, tükröm című műsorában.

„Télen egy-két extra „hideg elleni" kellék is bekerül táskámba, ilyen például a citromos-eukaliptuszos bedörzsölős balzsam. Szerencsére általában viszonylag hamar megbirkózom a megfázással, de mindent meg is teszek annak érdekében, hogy megelőzzem a betegségeket"– árulta el Eszti, akinek egyébként mobil olvasólámpája szintén nem hiányozhat egyetlen táskájából sem.

Forrás: redlemon

„A másik ilyen dolog egy kulcstartó, amihez személyes emlékek fűződnek, ezért is hordom mindig magamnál. 2 éve hoztam Miamiból, és egy kis tengerparti homok is van benne. Akkor utaztam először Amerikába, és ezen az utazáson kérte meg Ákos a kezemet Costa Ricán. Szívesen emlékszem vissza azokra a pillanatokra, főleg ilyenkor télen, amikor nálunk sajnos nem az a jellemző, hogy hét ágra süssön a nap" – tette hozzá Iszak Eszti.