Berki Natasa Zselykénél senki sem eszi édesebben a lángost

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
Berki Natasa Zselyke lángos cuki evés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kislánya lángosos napot tartott, és nagyon édesen falta a magyar gasztronómia egyik jellegzetes finomságát.

A kis Natiról egész képsorozatot készítettek szülei, miközben vidáman falatozott. A csöppség úgy tűnik, szereti, amikor nem elegáns helyen vacsorázgatnak a szüleivel, hanem lazán, egy egyszerű lángossal lakik jól a gyomrocskája.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián
Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Diana hercegnő nyomdokaiba lép Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ellatogatnak-indiaba-es-a-tadzs-mh.htmlA királyi pár Indiába utazik tavasszal. A látogatásukra 24 évvel azután kerül sor, hogy Diana és Károly is ott jártak. TV + Sztárok--Lajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-lajcsi-allitja-tobb-tiz-milliot-bukott-amig-bortonben-volt.htmlGalambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.TV + SztárokOrigoNika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-veres-monika-nika-megmutatta-kabalajat.htmlVeres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is. TV + SztárokOrigoMeztelenre öltözött Salma Hayek http://www.life.hu/sztarok/20160206-salma-hayek-szineszno-poloja-miatt-ugy-tunik-mintha-meztelen-lenne.htmlAnnak ellenére, hogy pénteken fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani a színésznőt, a jelek szerint még mindig nem vesztette el humorérzékét. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Erdélyi Mónika kislánya - Már kész hölgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-hatalmasat-nott-erdelyi-monika-es-judy-kislanya.htmlA TV2 Édes életében Judy és Mónika gyermekét is láthatja a néző. A lányok esküvői ruhákat próbálgattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.