Arnold Schwarzenegger fogyás sikertörténet kóla konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önutálat és az önbizalomhiány keserves állapotából lépett hatalmasat a 30 éves Tibi, aki mögött már három év kitartó munkája és 56 leadott kiló áll. 

Tibi korábban nem figyelt oda sem az étkezésére, sem arra, hogy rendszeresen mozogjon. Az egészségtelen életmód sajnos csak tovább fokozódott édesapja elvesztését követően:

Forrás: Szénási Tibor

A sport ugyan nem volt a mindennapjai része, de egyszer-egyszer azért elment a konditerembe: „A konditerem vonzott a leginkább, mert a külsőm miatt uszodában nem voltam hajlandó mutatkozni, az asztmám pedig sok más mozgásformát kizárt.” Tibi 2012 decemberében érte el a mélypontot, ekkor 135,4 kg volt, és alig ismert rá arra az emberre, aki ránézett a tükörből.

Tibit gyerekkora óta vonzott a testépítés, sokak kedvence, Arnold rá is nagy hatást gyakorolt. Elkezdte beleásni magát a témába, igyekezett minél több hiteles információt magába szívni. Tibi szerint semmiféle titok nincs a fogyásban, egyszerűen oda kell figyelni a mozgásra és az étkezésre. Ő hetente ötször jár edzeni a konditerembe: minden alkalommal nagyjából 50 perc súlyzós edzést végez izomcsoportokra bontva, majd az edzés lezárása gyanánt 20–50 perc aerob mozgást. Ami az étkezést illeti, nagyon odafigyel arra, hogy miből mennyit eszik. Leginkább sovány húsok, zöldségek, túró és tojás vannak napi terítéken, amik meg is tették hatásukat.

Forrás: Szénás Tibor

Tibi alig várja, hogy túl legyen a hasplasztikán, és előkeríthesse a kockákat is. Végső célja mások motivációja, mert szerinte bármire képesek vagyunk.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.
Ezért imádják a magyar sztárok a zabothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-magyar-sztarok-kedvenc-reggelije-a-zab-kulcsar-edina-is-imadja.htmlNem csoda, hogy az egészségtudatos magyar sztároknak is a zab az egyik kedvenc reggelije, hiszen gyorsan elkészíthető, sokféle ízzel variálható, ráadásul hosszantartó lendületet ad. Ez Zsír!--Az 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúra közben elkövethetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-legnagyobb-hibakat-amiket-fogyokura-kozben-elkovethetsz.htmlMár hetek óta diétázol, de semmilyen változást nem tapasztalsz? Lehet, hogy olyan apróságokon csúszol el, amiket valójában nem is gondoltál hibának. Most megmutatjuk, milyen szabályokra kell odafigyelned a sikeres diétáért. Ez Zsír!--3 egyszerű szendvicskrém a tökéletes hétvégi reggeliérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-voroslencsekrem-padlizsankrem-es-avokadokrem-a-tokeletes-hetvegi-reggeliert.htmlÖt nap korán kelés és rohanás után a hétvége végre a pihenésé és persze a kiadós reggeliké. A „gyorsan bekapok két falatot” helyett itt az idő lassítani és a reggelinek is megadni a módját. Íme, 3 egyszerű és egészséges szendvicskrém, amihez már csak egy finom bagettet kell beszerezni, hogy tökéletesen induljon a nap. Ez Zsír!ThinkstockÍgy lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!Thinkstock3+1 agyserkentő tipp a reggeli kávé helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-agyserkento-tippek-reggeli-kave-helyett.htmlHallottál már a kihívás évéről? 2016 minden hónapjában egy próbát teljesítünk az egészséges életmód jegyében. Februárban nemet mondunk a kávéra, a teára és a cukros üdítőkre, helyettük pedig mindennap megiszunk minimum két liter vizet. A Facebook-bejegyzések szerint legtöbben a kávé elhagyásától féltek, így most adunk néhány tippet, amivel ezt az akadályt is könnyebben vehetitek. Ez Zsír!ThinkstockKészen állsz az első kihívásra? - „Februárban csak vizet iszom!”http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-2016-a-kihivasok-eve-igy-februarban-csak-vizet-iszom.htmlKibírsz 30 napot kávé nélkül? És üdítők nélkül? Próbáld ki egy hónapig, milyen hatással van a szervezetedre, ha elhagyod a mesterséges italokat, és kizárólag az élet forrását, a legősibb elemet, a vizet fogyasztod. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.