Hoppá! Szexi testfestést kapott Caroline Wozniacki

szexi Caroline Wozniacki testfestés teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves teniszező is részese volt a Sports Illustrated nagy testfestő projektjének, amely során több híres sportolónő is megmutatta a bájait.

Az egykori világelső teniszezőnő láthatóan élvezte a testfestést, amelyről Lindsey Vonn síkirálynő azt mondta, hogy 14 óráig tartott. Az amerikai magazin weboldala nem mindennapi videót be mutatott be a fotózás előkészületeiről – írja az Origo.

Mi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összeköttetésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockSztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Trend--Ilyen még nem volt! Plus size modell szerepel a Sports Illustrated címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20160215-ashley-graham-plus-size-modell-is-szerepel-a-sports-illustrated-swimsuit-issue-kulonkiadasa.htmlTörténelmet írt a világhírű sportmagazin 2016-os Swimsuit Issue különkiadása: idén először három borítóképpel jelent meg a magazin, amelynek címlaplányai Ashley Graham plus size modell, Ronda Rousey és Hailey Clauson lett. TrendOrigoCiki fotók: A sztárok is hülyén öltözködtek 15 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20160215-a-sztarok-is-hulyen-oltozkodtek-15-evvel-ezelott.htmlA divat folyton változik, ami a jó és egyben a rossz oldala is. Hiába gondoltuk egykor magunkról, hogy ennél menőbbek nem is lehetnénk, ha a régi képeinkre pillantunk, biztos, hogy belepirulunk a látványba! Trend--Demi Lovato smink nélkül jár randizni - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160215-demi-lovato-nem-szereti-kifesteni-magat-minden-nap-foleg-ha-a-pasijaval-van-foto.htmlA dögös énekesnő nem szeret vastagon kikenve járkálni, főleg nem kedvese társaságában. A pár egy étteremben szelfizett, ahol mindketten nagyon hétköznapian ültek asztalhoz. Trend--Dukai Regina beszőrösödötthttp://www.life.hu/trend/20160216-dukai-regina-modell-beszorosodott-es-egy-elegans-szormevel-rukkolt-elo.htmlA modell egy igazán impozáns szőrmével spékelte meg a napját, mi pedig imádjuk az ilyen kiegészítőket. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.