Nánási Pál intim fotót készített Berkiről és Natiról

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
csók fotó aranyos Berki Natasa Zselyke Nánási Pál Csodás világunk cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keménykedés és vagánykodás ide vagy oda, Berki Krisztián a kislánya társaságában kenyérre kenhető mintaapává válik. Ez pedig a róluk készült fotósorozaton egyértelműen látszik.

Összepuszizott Berki Krisztián és kislánya, a pillanatot pedig Nánási Pál örökítette meg. Az elkészült fotósorozat azonban igencsak megosztotta Nánási Facebook-követőit, mondván, miért kell szájra puszit adni egy kislánynak. Te mit gondolsz? A képért kattints ide!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Mi a véleményed a szülő és gyermeke közti szájra adott puszikról?

Egészséges szájon csókolni a gyereket?

Dr. Charlotte Reznick amerikai pszichológus korábban arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülők semmiképpen se csókolják szájon a csemetéjüket, mert a szexuális töltetű cselekedet összezavarhatja a kicsiket. Ausztrál kollégája, Dr. Fiona Martin szerint azonban ilyen negatív hatásról szó sincs. Korábbi cikkünket a témában itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.