Dj Seherezádé Barbie babává-változott

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
valóvilág frizura Barbie baba szexi DJ Seherezádé dekoltázs átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépség alakja olyan lett, mintha vonalzóval tervezték volna meg.

Dj Seherezádé pár napja extrém frizuráját mutatta meg, most pedig egy dögös dekoltázzsal is megspékelte a látottakat. A darázsderéknak és a hatalmas melleknek köszönhető, Sehi pont úgy fest, mint egy tökéletes alakú Barbie-baba.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Feszülős fürdődresszben csábít a leghíresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160219-ashley-graham-plus-size-modell-feszulos-furdodresszben-csabit-a-sports-illustrated-kulonkiadasaban.htmlA nőies idomairól híres szépség újabb ízelítőt tett közzé a Sports Illustrated magazin különkiadásában megjelent fotósorozatából.TrendOrigoMicsoda átváltozás! Blake Lively vörös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160218-voros-lobonccal-hodit-blake-lively.htmlBlake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, ráadásul mindig képes a megújulásra, most például vörösre festette loboncát. TrendOrigoSzabó Zsófi póthajat csináltatott magának - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160218-szabo-zsofi-pothajat-keszittetett-a-sztar-igy-vedi-frizurajat-a-forgatasokon-foto.htmlA műsorvezető csodaszép frizurát villantott a közösségi oldalán. A változtatásra azért volt szükség, hogy megkímélje a haját a roncsolódástól. Trend--Görög Zita mélyen dekoltált felsőben villantott http://www.life.hu/trend/20160218-gorog-zita-modell-szexi-tavaszi-felsoben-mutatta-meg-dekoltazsat.htmlA gyönyörű modell egy fotózáson szelfizett - nincs az a férfi, akinek ne akadna meg a tekintete szexi felsőjén. Trend--Nem fog az idő Kylie Minogue-onhttp://www.life.hu/trend/20160218-kylie-minogue-enekesno-nem-oregszik-elkepesztoen-nez-ki-47-evesen.htmlA 47 éves énekesnő bátran hordhat rövidebb ruhadarabokat, hiszen egy ilyen alakot vétek lenne elrejteni! Trend--Fehérneműre vetkőzött a legdögösebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160217-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemure-vetkozott.htmlA Sports Illustrated címlapját már bevette, a kerekded idomairól ismert modellnek azonban esze ágában sincs leállni: ezúttal csodaszép csipkecsodában mutatta meg alakját, amely a világhírnév felé repítette. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.