Drew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét!

Az arctisztítás után használj bőrtökéletesítő primert. A báziskrémnek köszönhetően pórusaid láthatatlanok lesznek, és sokkal kevesebb alapozóra lesz szükséged, hogy természetes hatású maradjon a megjelenésed. Tedd fel egységesen mindenhová - a szemhéjadat is beleértve - kedvenc, folyékony alapozódat, majd világosítsd ki a szem alatti területet, és az ujjaddal szépen dolgozd össze.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Ezután krémpirosítóval élénkítsd az orcáidat az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen.  Majd finoman púderezd le a T-zónát, hogy az arc többi része természetes fényben ragyogjon. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. Így még kifejezőbb lesz a tekinteted. Drew kedvenc szemhéjpúdere egy fahéjárnyalat,  ezt tedd a mozgó szemhéjadra, majd mélyítsd fekete tussal a szempillatövedet. Ívelő hatású, fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg a szemhéjfestést.

Forrás: AFP/Dennis Van Tine

A tökéletes rúzsozáshoz használj ajakkontúr-ceruzát, rajzold meg a kontúrt, majd satírozd ajkad egészére a ceruzát, így tökéletes, tartós alapot biztosítasz a rúzsnak.

Koronázd meg a sminket Drew kedvenc, bogyópiros rúzsával.

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!
A ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket!