Horváth Éva zombivá változott

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
arckezelés Horváth Éva szépség Maszk zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell arcterápiás kezelésen járt és nem félt megmutatni, mit meg nem tesz egy nő azért, hogy üde és szép legyen a bőre.

Horváth Éva a Maszk című filmbe is beugorhatna főszereplőnek Jim Carrey oldalán, hiszen neki még ez a furcsa tutyi is jól áll. Az pedig biztos, hogy a modell olyan szép lett a kényeztető kezelés után - megérte bevállalni.

Forrás: Facebook/Horváth Éva
Ez a milliós ékszer Katalin hercegné kedvenc darabjahttp://www.life.hu/trend/20160222-katalin-hercegne-millios-ekszeret-csak-kulonleges-alkalmakkor-viseli.htmlA hercegné rengeteg designer ékszer boldog tulajdonosa, de van egy olyan darab, amelyet nem visel bármikor. TrendOrigoÚj őrület hódít Instagramon: íme, a nyakkontúrozás!http://www.life.hu/trend/20160222-az-uj-orulet-a-nyakkonturozas-instagramon.htmlFurcsa trend indult el hódító körútjára az interneten: nézd meg, hogyan varázsolnak a lányok vékonyabbnak tűnő nyakat! TrendThinkstockSzabó Zsófi póthajat csináltatott magának - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160218-szabo-zsofi-pothajat-keszittetett-a-sztar-igy-vedi-frizurajat-a-forgatasokon-foto.htmlA műsorvezető csodaszép frizurát villantott a közösségi oldalán. A változtatásra azért volt szükség, hogy megkímélje a haját a roncsolódástól. Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFP Hínárhajú rémként sokkol Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160221--hinarhaju-remkent-sokkol-gwyneth-paltrow.htmlSemmi smink, hínárhaj - így készül a világsztár. Az Oscar-díjas amerikai színésznő alábbi fotója minden földi halandót egy picike, jóleső kárörömmel töltheti el. Trend--Visszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.