Voksán Virág köldökig kivágott felsőben pózolt

szexi dögös Voksán Virág dekoltázs playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plyamate ezúttal sem bízott sokat a képzeletre, és egy köldökig kivágott ruhában pózolt. 

Voksán Virág nyáron a napon sütkérezve falatnyi bikiniben villantott dögös dekoltázst, a hideg időben pedig egy műteremben mutatta meg, hogyan lehet egy szürke keddi napot színesebbé és erotikusabbá tenni. Az biztos, hogy ebben a bodyban minden szem a dekoltázsára szegeződik majd és valószínűleg ott is ragad.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Sztárok stílusa: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20160222-epres-panni-stilusarol-vallott.htmlEpres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk. Trend--Így festene ma a 49 éves Kurt Cobain - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/trend/20160222-a-phojoe-alkalmazassal-rekonstrualtak-hogy-festene-49-evesen-kurt-cobain.htmlEgy alkalmazás segítségével rekonstruálták, hogy nézne ki a 49 éves Kurt Cobain. Trend--Így múlik el a világ dicsősége: Meryl Streep nagymamának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20160221-meryl-streep-nagymamanak-oltozott.htmlAz ördög Pradát visel című film Miranda Priestly-je valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon nagymamának öltözve megjelenni. Trend--Laza és dögös Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20160219-debreczeni-zita-modell-szexi-szerelesben-tolja-a-munkat-fotostudiojaban.htmlA modell saját fotóstúdiójában egy szál merész topban munkálkodott és rajongóit meg is lepte egy szexi szelfivel. Trend--Féktelen macskanő lett Gigi Hadidból - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160219-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-nicole-scherzinger-gigi-hadid.htmlEzen a héten is a New York-i divathét tartotta lázban a világot, ahol a modellek mellett sztárok is feltűntek. Nézzük, ezúttal kinek a stílusa volt ellenállhatatlan. TrendAFPTatár Csilla ezúttal beletrafálthttp://www.life.hu/trend/20160221-tatar-csilla-ruhaja-a-dalban.htmlTatár Csilla A Dalban viselt ruhái miatt hétről hétre kapott hideget-meleget. Ő azonban a múlt szombaton sértődés helyett az alábbi szettjévelüzent a kritikusainak, ami persze megint csak megosztotta a követőit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.