Vasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! 

Jennifer Jason Leigh

Az Aljas nyolcas című Taratino-alkotással szállt versenybe Jennifer Jason Leigh, akinek a színészi teljesítményéért sokkal jobban rajongunk, mint a vörös szőnyegen viselt ruháiért. Nagyon kevés alkalommal látszik rajta, hogy igazán jól érezné magát az általa viselt holmikban. 

Jennifer Jason LeighForrás: AFP

Rachel McAdams

Imádjuk a Spotlightban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Rachel McAdams kísérletező stílusát. Merészebb mintákkal és fazonokkal is szívesen próbálkozik, és a legtöbbször ezek be is jönnek! 

Rachel McAdamsForrás: AFP

Kate Winslet 

Az elegáns és finom nőiesség megtestesítője Kate Winslet, akit a Steve Jobs-moziért jelöltek Oscarra. A színésznő mindig egyszerű vonalvezetésű ruhákat választ, és a színekkel, illetve a kiegészítőkkel játszik.

Kate WinsletForrás: AFP

Rooney Mara 

Rooney Mara rendszeresen túlbonyolított ruhákat választ. A fodor különösen nagy kedvence. Minimalista ruhában ritkán látni, pedig az neki is nagyon jól áll. 

Rooney MaraForrás: AFP

Alicia Vikander 

Alicia Vikander változatos, de a nőiességet hangsúlyozó ruhákban szeret vörös szőnyegre lépni, legyen az hosszú vagy rövid, modern bőrruha, vagy klasszikus szabású. Minden jól áll neki!

Alicia VikanderForrás: AFP
Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!
Szavazz itt a legjobb női főszereplők stílusáról!