Cheryl Tiegs kiakadt, amiért Ashley Graham duci modell címlapra került

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
Sports Illustrated Ashley Graham Cheryl Tiegs plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először fordult elő, hogy a Sports Illustrated címlapjára nem egy csontsovány modell került. Sokan örömmel üdvözölték ezt az újítást, nem úgy Cheryl Tiegs veterán modell, aki az ellentábort erősíti.

Történelmet írt a Sports Illustrated magazin azzal, hogy Ashley Graham teltkarcsú modellt helyezték a lap címlapjára. Ezzel minden idők egyik leghíresebb plus size modelljévé vált a barna szépség, azonban nem mindenki örül ennek a változásnak.

Cheryl Tiegs Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Cheryl Tiegs egykori modell háromszor szerepelt a magazinban, és egyáltalán nem tartja jó ötletnek, hogy duci lányokat fotóznak az ikonikus lapnak.

"Egyáltalán nem örülök annak, hogy teltkarcsú nőket fotóznak, mert ez vonzóvá teszi őket, pedig a csipőnek igenis 90 centi alatt kell lennie. Ez az, amit Dr. Oz (sebész) mondott, és én ehhez tartom is magam. Nem hiszem, hogy Ashley egészséges. Gyönyörű arca van, de nem gondolom, hogy hosszú távon egészséges lenne az a testsúly" - mondta a modell az E News magazinnak.

Ashley Graham, a teltkarcsú címlaplány Forrás: AFP/Fernando Leon

Cheryl szavai sok mindenkit kiakasztottak, és rengetegen felszólaltak a modell ellen. Sokak szerint éppen Cheryl - aki mindig nagyon sovány volt - okolható a tinik körében kialakult betegségekért, az anorexiáért, bulimiáért, és testképzavarért.

Cheryl persze nem hagyta annyiban a dolgot és hozzátette, hogy mind az anorexia, mind a bulimia és a túlsúly is egészségtelen. Elmondta, hogy csak annyit szeretne, ha mindenki olyan egészséges lenne, amilyen csak lehet.

Alig lehet ráismerni Geri Halliwell énekesnőrehttp://www.life.hu/trend/20160225-geri-halliwell-enekesno-a-spice-girls-egykori-tagja-megvaltoztatta-hajszinet-alig-lehet-felismerni.htmlA Spice Girls egykori tagja folyamatosan változtatja külsejét. Volt már vörös, majd szőke is, most pedig a barnát próbálgatja. Trend--A szemöldökformázás titkaihttp://www.life.hu/trend/20160223-a-szemoldokformazas-titkai.htmlA szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó éke az arcnak. Egy kis hangsúlyozással pedig megkoronázza a szemfestésedet. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit! Trend--Kész, vége! Victoria Beckham nem tud többé magassarkúban járnihttp://www.life.hu/trend/20160227-victoria-beckham-nem-tud-tobbe-magassarkuban-jarni.htmlBeckhamné híresen nem volt hajlandó lapos cipőben megjelenni, sőt, állítólag otthon sem szabadult meg tűsarkaitól. Ennek azonban hosszú évek után vége lett. Trend--Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Így néz ki Palvin Barbi a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20160226-palvin-barbara-megmutatta-magat-a-szinfalak-mogott.htmlPalvin Barbi Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amelyen egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek. TrendOrigoElképesztő átalakulások: így lesz Disney-mesehős a maláj sminkmesterbőlhttp://www.life.hu/trend/20160226-queen-of-luna-malaj-sminkes-lany-disney-hosokke-alakitja-at-magat-arcfestekkel-es-hidzsabbal.htmlHatalmas népszerűségnek örvend Instagramon egy Queen of Luna néven ténykedő lány, aki némi arcfesték és hidzsábja segítségével bármelyik mesehőssé átváltoztatja saját magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.