Vajna Timi melleit csak egy vékony csipkeréteg takarta az Oscar-gálán

Forrás: Facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi Andy Vajna menyasszony Oscar gála afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége az Oscar-gála afterpartyjára vette fel a gyönyörű ruhakölteményt.

Azt nem tudjuk, Vajna Timi ott ült-e a nézők körében az Oscar-díjátadón, de az biztos, hogy csodás estélyiben libegett a gála utáni afterpartyra férje oldalán. Timi egy igazán impozáns fehér ruhát választott, amelyben csupán egy vékony csipkeréteg takarta melleit, és ami akár egy esküvőre is remek választás lehetne.

Forrás: Facebook/Vajna Timi
Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-osztotta-meg-valojaban-mennyi-penzt-keresett-a-tv2nel.htmlRengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával. TV + Sztárok--Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Both Miklós még keresi Freddie-ben Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160228-both-miklos-a-dal-zsuritagja-petruskanak-szurkolt.htmlA zsűritag, Both Miklós Petruskát szerette volna A Dal győztesének, de úgy sem csalódott, hogy Freddie nyert. TV + Sztárok--Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Csodás kis csajos autó" - Luxusautót villantott a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-nyari-diana-a-baratok-kozt-sorozat-jocsaja-luxusautot-villantott-gaspar-evelin-modra.htmlNyári Diána, akinek kebleit legutóbb kollégája, Józan László vette célba, újabb fotót tett közzé nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.