Inger Houghton terhessége alatt sem hagyott fel edzésével, mi több, szülés előtt pár nappal is húzódzkodott és súlyt emelt. A norvég fitneszedzőt sokan vádolták felelőtlenséggel - miközben nemrég egy egészséges kisbaba boldog anyukája lett.

Inger Houghton mindennapjait közel 85 ezren követik Instagramon: a norvég származású fitneszedző, aki jelenleg Dubajban él, leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kismamaként sem hanyagolta a mozgást.

Forrás: Instagram/ingerindubai

Olyannyira nem, hogy még a szülése előtti napokban is az edzőteremben volt. A 31 éves anyukát sokan támadták azért, amiért várandóssága idején is nehéz súlyokat emelt avagy hatalmas pocakkal húzódzkodott, mondván, mindez árthat a babájának.

Természetesen nem edzettem olyan gyakran és olyan keményen, mint azelőtt, de megőrültem volna, ha 9 hónapig nem csinálok semmit.

Forrás: Instagram/ingerindubai
Várandósan is fitten - Sportolj a terhesség alatt!
A várandósság egy egészen különleges állapot. A kilenc hónap alatt, amíg várod a kisbabád, folyamatos változáson mész keresztül testileg és lelkileg. A Life.hu itt adott tippeket ahhoz, hogyan tudod karban tartani a szervezeted a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel.

Szerencsére nagyobb problémák nélkül zajlott le a terhességem, így nem éreztem, hogy küzdelem lenne aktívnak maradnom - magyarázta a Mail Online-nak Inger, akinek gyönyörű és egészséges kislánya született. Az edzőmami sportos életmódjának köszönhetően csak úgy olvadtak le róla a terhessége alatt felszedett kilók: 11 nap alatt 9 kilót fogyott, a szülés után 10 héttel pedig ugyanolyan lapos volt a hasa, mint várandóssága előtt. 

Lapos has szülés után? Lehetséges!
Már túl vagy a szülésen, és nem olyan a hasad, mint régen? Van megoldás! Számos tévhit él erről a témáról - mi nemcsak ezeket oszlatjuk el, hanem könnyen, otthon elvégezhető gyakorlatokkal is támogatunk a pocak elleni küzdelemben: a cikkért kattints ide!