Sokkal többet kihozhatsz a ruhatáradból, ha ötvözöd a különböző stílusokat, és olyan ruhadarabokat veszel fel együtt, amelyek kombinációjára elsőre nem is gondoltál. Nézzük, mit mivel érdemes párosítani!

Sportosan elegáns  

Az, hogy farmerhoz és trikóhoz egy magas sarkú igencsak jó választás, már régóta tudjuk, de a sportosan elegáns vonalnak manapság újabb változatai is vannak. Lassan két éve kezdődött az elképesztően sikeres mozgalom, aminek nevében akár sportcipővel is hordhatsz alkalminak mondott szoknyákat, amihez akár blúzt, akár egyszerű pólót is felvehetsz. Ehhez hasonlóan báli jellegű ruhához választhatsz egy szimpla pulóvert is.

Forrás: lookbook.nu

Vintage glamour  

A glamour az 50-es években estélyiruha-trend volt, így ez a stílus ma is a hollywoodi pompáról, a csillogásról és a flitterekről szól. Az évek óta hódító vintage pedig a régi idők iránti nosztalgiát és a romantikát testesíti meg. Ezek egyesítéséből jött létre egy izgalmas ötvözet, ami a romantikus pasztellek mellett gyakran variál az erősebb színekkel, akár a feketével is, és a fényűző, látványos darabok sem hiányoznak.

Forrás: lookbook.nu

Goth romantika  

A drámaiságot öltözteti nagyon nőies formába a goth és a romantikus stílus találkozása. Az haute cauture darabok egészen mesebeliek is lehetnek, a ready-to-wear darabok viszont az eleganciát képviselik, persze egy kis őrültséggel megfűszerezve. A fekete csipke, a fodrok, a fémesen csillogó kiegészítők elengedhetetlen részletei ennek a stílusnak. Azt azért fontos megemlíteni, hogy nem kell kizárólag feketébe öltözni: az outfitedet kiegészítheted sötétzölddel, bordóval, arannyal és sötétkékkel is.

Forrás: lookbook.nu

A 3 legfontosabb szabály  

  • Mindig az egyéniségedhez alakítsd ki a megjelenésedet, csak azokat a darabokat válogasd össze, amelyek passzolnak hozzád.
  • Ne csak úgy találomra válogasd össze a ruhákat és kiegészítőket, hanem rendezőelvek alapján. A harmonikus színkombináció, az anyagok vagy a minták összetartozása hozza a végső harmóniát.
  • Mindig törekedj az összhangra. Minden darab vezessen át a másikra, és lehessen látni az imént említett rendezőelveket.